Salihli esnafının gücüne 53 yıldır güç katan S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, mimari yapısı, görselliği ve ihtişamlı görünümüyle hayata geçireceği dev projede ilk harç, düzenlenen törenle atıldı.

r

Kooperatif binası bahçesinde düzenlenen yemekli temel atma törenine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca, S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İslam Korkusuz ve E-S-E Yapı sahibi Sedat Cömert ile sanayi esnafı katıldı.

f-5

Kooperatif Başkanı İslam Korkusuz, S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arsası üzerine yapılacak olan dev projenin temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Projenin üyelere, esnaflara ve Salihli’ye hayırlı olmasını dileyen Korkusuz “Tamamlandığında dev projemiz Salihli’ye çok yakışacak” dedi.

b-19

Cinayete kurban giden Nihal’in babasından duygulandıran sözler Cinayete kurban giden Nihal’in babasından duygulandıran sözler

Projenin bin 300 metrekare alan üzerine kurulacağını belirten E-S-E Yapı İnşaat sahibi Sedat Cömert ise “Projemiz 2 katlı olup, 1.katında işyerleri yer alırken, 2.katında ise düğün salonu, restaurant, lokal ve ofisler yer alacak” diye konuştu.

p

ö-1

o

n

m

l

k-1

j-1

ı

i

g-4

e-5

d-7

ç-12

c-11

Kaynak: Behzat Akcan