Salihli’de uzun bir süreden beri 3 çeşit menüyü sadece 20 TL’ye veren ve askıda yemek uygulaması ile maddi durumu iyi olmayan vatandaşların karınlarını doyurabilecekleri, yemek evi maddi sıkıntılar içerisinden dolayı kapanmanın eşiğine geldi. İşletme sahibi ve çalışanlarının tek düşündükleri şey ise, ‘Bu kadar gariban insan Doyuran Teyzesiz ne yapacak’ olduğu.

3 ÇEŞİT MENÜ20 TL

Güçlü ve hırslı; İzmir itfaiyesi’nin crossfit şampiyonu yeni hedefler belirledi! Güçlü ve hırslı; İzmir itfaiyesi’nin crossfit şampiyonu yeni hedefler belirledi!

Yaşadıkları sıkıntı ile ilgili bir değerlendirme yapan ve tüm hayırsever vatandaşlara çağrıda bulunan işletme sahibi Muhammer Karakaş, “Bizim amacımı burada tüm garibanlar bir kaşık aş yesin bir parça ekmek yesin bu nedenle askıda yemek uygulaması yaptık ve 3 çeşit yemeği sadece 20 TL’ye verdik.İşletme olarak verdiğimiz yemekler, Mercimek çorbası pilav Ayran, Tavuk suyu çorbası pilav Ayran, Kuru fasulye Pilav Ayran, Nohut pilav Ayran, Patatesli Tavuk pilav Ayran işte bu yemek çeşitlerinde menü sadece 20 TL. Yemeklerde kullandığımız ürünler asla merdiven altı ürünler değildir.

“KAPANMAMIZ AN MESELESİ”

Doyuran Teyze’nin kapanmak üzere olduğuna dikkat çeken Karakaş, “Biz bu işletmeyi kurarken ve bu yola çıkarken şunu dedik,  Evsizleri kimsesizleri, Otelde kalanları, Garajda yatanları, Sokakta kalanları düşünerek yaptık. Bu bir nevi hayır. Fakat gelinen süreçte ekonomik koşullar gerçekten bizleri çok zorluyor. Doyuran Teyze kapanma aşamasına geldi ve gerçekten zor durumda. Bizim tek derdimiz,  Burası Kapanırsa Sokakta kalanlar kimsesizler Evsizler Gerçekten çok zor kalacak. Onun için desteğe ihtiyacımız var. Askıya yemek bırakmanız bizler için yeterli olacak. Haydi el birliğiyle işletmemizi ayağa kaldırılalım, kimsesizlerin, düşkünlerin maddi durumu iyi olmayanlar için kazanımız kaynamaya devam etsin. Hayırseverler bize 0 530 130 42 86 telefon numarasından oluşabilirler.” Dedi.

Muhabir: ONAY OZAN