Failleri 14 yıldır bulunamadı Failleri 14 yıldır bulunamadı

2023 Genel Seçimlerinde AK Parti’den  Manisa Milletvekili aday adayı olan Salihlili Mehmet Kocaman, Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Komisyon Üyesi seçildi.

Şu anda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi‘nde lisans öğrenimine devam eden Kocaman, gerçekleştirdiği sosyal projelerden dolayı 2018 yılında Kadıköy’de bulunan sivil toplum kuruluşları tarafından “Yılın En İyileri” ödülüne layık görülmüştü. Kocaman ayrıca, 2017 yılında AK Parti Kadıköy Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkan Yardımcısı olarak gençlik kollarındaki siyasi çalışmalarına başladı.

GENEL MERKEZ (1)

2021 yılında Genç ÖNDER Genel Merkez Lise Koordinatörü olarak 1.5 yıl boyunca görev yapan Kocaman, bu görevlerin yanında birçok STK’da da görev aldı.

Kocaman, “Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan’ın tensipleri ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Taha Kara’nın takdirleriyle Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Komisyon Üyesi olarak göreve başlanmış bulunmaktayım. Allah mahcup etmesin” dedi.

Kaynak: Fatma Uysal