4-373

Salihli’de işletmeciliğini genç girişimci Can Boytepe’in yaptığı Seç Market Boytepe, Kurtuluş Mahallesi Şüheda Caddesi No: 287/A adresinde “Ana Sağlık Merkezi karşısı) düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı. “Mahallenizin Marketi” sloganı ile hizmete açılan Seç Boytepe, kasap reyonunun yanı sıra, temizlik ürünlerinden, temel gıda ürünlerine kadar yaklaşık bin çeşit ürünü, yüzünüzü güldüren fiyatlarla bölge halkına sunacak.

6-269

“Seç Market Boytepe’ye bekliyoruz”

Yüz güldüren fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenleri Seç Boytepe’ye davet eden Can Boytepe, en kaliteli ürünleri, uygun fiyatlarla her gün 08.00-22.00 saatleri arasında 130 metrekare alanda hizmet vereceklerini söyledi. Boytepe, açılışa özel kampanyalardan faydalanmak isteyenleri, Seç Market Boytepe’ye davet etti. Genç girişimci Boytepe, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

KPK-6

15-93

13-108

Dua yapılıp, kurdele kesildi

Açılışta birer konuşma yapan Salihli Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ünlü, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Erdal Tunca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Başkanı Zeki Kayda, marketin Boytepe Ailesine hayırlı olup, bol ve bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası Seç Market Boytepe’nin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Protokol üyeleri daha sonra marketi gezdi.

7-227

16-85

17-80

19 Eylül 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek, gram ve yarım altın kaç lira? İşte güncel altın kuru fiyatları… 19 Eylül 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek, gram ve yarım altın kaç lira? İşte güncel altın kuru fiyatları…

Protokol, Boytepe Ailesini yalnız bırakmadı

Açılış, kokteyl ile son bulurken, Boytepe Ailesi’nin bu mutlu günlerinde Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Erdal Tunca, Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Harun Süner, Bakkallar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ünlü, Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahadır Çelikkol, İnşaat Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Tuncay Ünlü ile yakınları ve davetliler yalnız bırakmadı.

2-545

10-142

9-166

8-179

3-460

Kaynak: Behzat Akcan