Genel seçimlerde Zafer Partisi Manisa Milletvekili adayı olan Mehmet Anıl Korkmaz, Salihli Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu. Korkmaz yaptığı basın açıklamasında, Zafer Partisi’nin, yerel seçimlerde Salihli'nin en rahat oy vereceği parti olduğunu belirtti.

1135501140329680

ÜLKÜCÜ DAVAMIZDA BİR AN OLSUN GERİ KALMADIK

Salihli'nin öz evladı olarak eğitim öğretim hayatıyla gençlik yıllarının geçtiği ve ailesinin hala ikamet ettiği yer olan Salihli'ye hizmet etmek istediğini belirten Korkmaz, “2007 yılında Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi’nden mezun oldum. Sekine Evren Anadolu Lisesi’nde Ülkü Ocakları temsilciliği yaptım ve hemen akabinde de Salihli Ülkü Ocakları yönetiminde hizmetlerde bulundum. Atatürk'ü örnek alan her Türk genci gibi kendimi hem teoride hem pratikte geliştirme gayretinde oldum” dedi.

85420218557965

Salihli Kaymakamı Güldoğan, Gaziler Derneğini ziyaret etti Salihli Kaymakamı Güldoğan, Gaziler Derneğini ziyaret etti

Lise hayatının ardından Ankara'da üniversiteyi başarıyla bitirdiğini belirten Korkmaz, "Tarım ve Orman Bakanlığı’nda devletimize hizmeti sürdürdük fakat aynı zamanda da Salihlili hemşerilerimizin Ankara'daki kardeşi olarak onlara bir telefon kadar yakın olduk. Çiftçilikten tutun da Yargıtay'da dosyalarını takip etmeye kadar partisine bakmadan her Salihlili için hamdolsun koşturduk ve Salihlili hemşerilerimin Ankara'daki ihtiyaçlarını çok şükür ki giderebildik. Nihayetinde her Müslüman Türk genci gibi vakti gelince ailemizi kurduk, evladımızı belli bir yaşa erdirince de üniversite hocam ve Zafer Partisi genel başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın buyruğu doğrultusunda Salihli merkezli olmak üzere Manisa'mıza hizmet edebilmek için Zafer Partisi'nden Manisa milletvekili adayı olduk” dedi.

Kaynak: Behzat Akcan