Araç bakım ve tamiratının mutfağında yetişen,  kazandığı bilgi ve becerileri açtığı işletmesine taşıyan Samet Uslu, araçlarda arızaya kesin çözüm bulmak isteyen herkesi Dedetaşı Mahallesi 538 SK. 11/C New Holland bayi arka tarafında bulunan işletmesine bekliyor.

“İŞİMİZDE İDDİALIYIZ”

D S C 0304-1

Uslu İlk olarak mesleği ve meslekle tanışması hakkında bilgiler paylaşarak şunları söyledi: “Yaklaşık 4 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bu işin mutfağında yetiştim. Ustalarımdan aldığım bilgi ve beceriyi geliştirdim ve bu bilgi ve becerileri kendi işletmeme taşımak istedim. Yaklaşık 1,5 aydır işletmemde Salihlili vatandaşlarımıza hizmet veriyorum. Ağabeyim Süleyman Uslu ile birlikte bu işi yürütüyoruz. Son teknolojik cihazlarla arıza tamiratı ve bakımında iddialıyız.” Şeklinde konuştu.

Salihli’de yüksek ses ve abartı egzoza geçit yok: 88 araca 317 bin lira ceza Salihli’de yüksek ses ve abartı egzoza geçit yok: 88 araca 317 bin lira ceza

“TİTİZLİKLE YAPIYORUZ”

D S C 0311

İşletmesinde her türlü araçların tamir ve bakımının titizlikle yapıldığına vurgu yapan Samet Uslu, “Her türlü aracın bakım ve tamiratını yapıyoruz ama çoğunlukla Fiat, Renault araçlara bakıyoruz. İşte bu bakımlar içerisinde alt takım, motor, yağ değişimi, duman kaçak testi, cihazla arıza silme işlemlerimiz var. Yaptığımız tüm işlemleri titizlikle yapıyoruz ve yaptığımız işin arkasındayız.” dedi.  

“SALİHLİ’DE BAŞKA HİÇ BİRYERDE YOK”

D S C 0314

Duman kaçak testinin Salihli’de sadece kendilerinde olduğunu ifade eden Uslu, “Duman kaçak testi Salihli’de bizden başka bir yerde yoktur. Aracınızda kaçak var ama hiç kimse bilemiyor. Hava filtresinden duman veriyoruz, kaçağın nereden kaynaklandığını bulabiliyoruz. Arızayı bulunca da direk oraya müdahalesini yapıyoruz.” Şeklinde konuştu.

“EN MODERN CİHAZLARLA MÜDAHALE”

D S C 0319-1

Gelişen teknoloji ile birlikte en modern cihazları işletmesine taşıdıklarını da aktaran Uslu, “İşletmemizde teknolojik cihaz anlamında en kaliteli cihazlar bulunmakta. İddialıyım Salihli’de bu cihazlardan iyisi yoktur. Her yerde cihaz var ama arızayı gideremedikten sonra o cihazlarında bir anlamı yoktur.” İfadelerine yer verdi.

D S C 0333

D S C 0330-1

D S C 0328

D S C 0322-2

   

Muhabir: ONAY OZAN