Kurşunlu Piknik alanında gerçekleşen mangal partisinde, okul yönetimi, sınıf öğretmeni, öğrenci velileri ve öğrenciler bir araya geldi.

Yaza Merhaba (1)11

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sonunda mezun olan 4/B sınıfı öğrencileri güzel vakit geçirip, yılsonu yorgunluğunu attı.

Yaza Merhaba (3)11

Sınıf annelerinin palyaço kıyafeti giyerek birbirinden güzel oyun ve gösterileriyle renk kattığı organizasyonda, çocuklar çuval yarışı, ip atlama gibi geleneksel oyunlar oynadı. Gün boyu eğlenip stres atan çocuklar yılın yorgunluğunu üzerlerinden atma imkanı buldu.

Yaza Merhaba (2)11

Duygu dolu anlar yaşandı…

4/B sınıf öğretmeni İrfan Şentürk, 2023-2024  eğitim-öğretim yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını ifade ederek, “Çocuklarımız yıl boyunca çalıştılar. Öğretmenleri olarak yıl sonunda çocuklarımızın bir nebze olsun yorgunluğunu atabilmeleri için CNR Motor Yamaha Salihli bayii Süleyman Caner Akçakaya’nın destekleriyle böyle bir etkinlik düzenledik. Kendilerine öğrencilerim ve velilerim adına teşekkür ederim. Bu sene 4/B sınıfı son öğrencilerim artık emekliye ayrılıyorum. Çocuklarımızın eğitimlerinin yanında sosyalleşmiş mutlu bireyler olmaları için de çalıştık. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları çok seviyorum. Ben sadece emekli oluyorum bilsinler ki bir telefon kadar yakınlarındayım, ne zaman isterlerse desteğimi hiçbir zaman bırakmayacağım” dedi.Yaza Merhaba (7)11

Yaza Merhaba (6)11

Yaza Merhaba (5)11

Özel Salihli Kolejinden Gaziler Günü ziyareti Özel Salihli Kolejinden Gaziler Günü ziyareti

Yaza Merhaba (4)11

Muhabir: Fatma Uysal