"4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" etkinlikleri kapsamında Özel Salihli Koleji öğrencilerine yönelik hayvan sevgisi bilincinin oluşturulması amacıyla “Hayvan Hakları ve Hayvan Sevgisi” konulu çeşitli etkinlikler düzenlendi.

SOKAK (6)

Etkinlikler kapsamında güne 1 ve. 2. Sınıf öğrencilerine yönelik “Mutlu Veterinerlik” tarafından hayvanlar hakkında sunum yapılarak başlandı. “Sadece bugün değil her zaman hayvanları hatta tüm canlıları sevmeliyiz ve korumalıyız.” mesajı verildi.

SOKAK (10)

6. sınıf öğrencileri Salihli Belediyesi Hayvan Barınağı ziyaret edilerek hayvan dostlarını sevindirdiler.

SOKAK (13)

“Bir Mama, Bir hayat” sloganıyla yola çıkan Özel Salihli Koleji 4. sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sokak dostları için Görsel sanatlar dersinde boyadıkları kedi otellerini yerleştirdiler. Geçen yıl oluşturulan Salihli'nin önemli 15 noktasına yerleştirilen mama borularına öğrenciler mamaları koyarak, pankartlarla farkındalık yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

SOKAK (11)

Ekoloji eğitiminde "Her canlı doğanın bir parçasıdır ve korunmalıdır." düşüncesi çerçevesinde hayvan sevgisini aşılamak için, günün sonunda hazırlanan mamalar,  sokak hayvanlarına verilmek üzere,  okulları tarafından öğrencilere dağıtıldı.

SOKAK (8)-1

Özel Salihli Koleji okul idaresi, düzenledikleri ve kampanyaya destek veren Lider Mama ve Hermos’a, velilerine, öğrencilerine teşekkür ederek bir sosyal sorumluluk projesini daha keyifli bir şekilde gerçekleştirdiler.

SOKAK (9)

59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı! 59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı!

SOKAK (7)-1

SOKAK (4)-1

SOKAK (5)-1

SOKAK (2)-1

SOKAK (3)-1

SOKAK (1)

Kaynak: Onay Ozan