Salihli’de özellikle whatsapp veli gruplarında bir anda yayılan ve polisler tarafından okullara ve mahalle muhtarlıklarına gönderildiği iddia edilen fotoğrafın dezenformasyon olduğu ortaya çıktı.

HAP (1)

Emniyet yetlilileri, Salihli sınırları içerisindeki okul önlerinde iddia edildiği gibi durumların yaşanmadığını ve yaşanmaması için de tüm önlemlerin alındığını belirttiler. Emniyet yetkilileri, “Salihli’de uyuşturucu ile mücadele sadece okul önlerinde değil, şehrin her bölgesinde taviz verilmeden titizlikle gerçekleştiriliyor. Asılsız haberlere lütfen itibar etmeyin. Şüpheli durumları emniyet güçlerine bildirin” dediler.

18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef 18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef

HAP (2)

FARKLI İLLERDE AYNI GÖRSEL PAYLAŞILDI

Emniyet kaynakları Salihli’de öğrenci velileri arasında paniğe neden olan görselin, son bir ay içerisinde Trabzon, Bursa, Sakarya, İstanbul, İzmir, Erzurum gibi 10’dan fazla ilde de paylaşıldığının tespit edildiğini belirttiler.

Kaynak: Fatma UYSAL