Mersindere Mahallesi’nde üzüm tüccarlığı ile ‘Karaman Kasap Kuyu Tandırı’ ismini verdiği işyerinde kasaplığın yanı sıra yöresel et yemekleri alanında hizmet veren Armağan Karaman, ilk olarak bölge insanına merakı üzerine kuyu tandırı hizmetine başladı. Yaptırdığı tek kuyunun ardından, 2 kuyu daha yaptıran Karaman, kuyuda kuzu kelle ve kokoreç hizmeti vermeye başladı. Karaman Kasap Kuyu Tandırda pişirilen, tandır, kuzu kelle ve kokoreç bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü.
“YENİ LEZZETLER EKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Karaman Kasap Kuyu Tandırı olarak Salihli’de ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten iş insanı Armağan Karaman “Kuzu kuyu tandır ile başladığımız yolculuğumuza, 2 kuyu daha ekleyip, kuyularda kuzu kokoreç ve kuzu kelle lezzetimizi de ekledik. Kuyudan çıkan lezzet yolculuğumuza, yeni lezzetler eklemeye devam edeceğiz” dedi. Kuyudan çıkan lezzet olan tandır, kuzu kelle ve kokoreç, çevre il ve ilçe halkı tarafından büyük ilgi gördüğünü anlatan Karaman “Kokoreçe büyük talep var. Şimdiden Antalya’daki otel ve restaurantlara göndermeye başladık” diye konuştu.
“KUYUDA 4 SAATTE PİŞİYOR”
Temizlik ve hijyene büyük önem verdiklerini belirten Karaman “Biz kokoreçi hazır almıyoruz. Kuzu bağırsaklarını özenle temizleyip, sarıyoruz. Daha sonra otun ateşinde hazırlanan kuyuya atıyoruz. Kuyuda 4 saatte pişiyor ve mükemmel lezzet ortaya çıkıyor. Bu lezzetlerle tanışmak isteyen bölge insanlarımızı, Mersindere Mahallesi’ndeki Karaman Kasap Kuyu Tandır isimli işyerimize bekliyoruz” dedi.
“TALEBE GÖRE HİZMET VERİYORUZ”
Talebe göre hizmet verdiklerini vurgulayan Karaman “Bölge insanımız kuyu tandırı, kuzu kelle ve kokoreç hakkında bilgi almak, sipariş vermek için bizleri sosyal medya hesaplarımız facebook sayfamız ‘Armağan Karaman’ ve instagram hesabımız ‘karaman_kasap_kuyu_tandir’ sayfasından ya da 0 545 818 6131 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” şeklinde belirtti.