Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende, Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Yenen tarafından yapıldı.

İlköğreti̇m (5)

Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, yaptığı konuşmada, Eğitim Öğretimin önemine değinerek, yeni eğitim öğretim yılının, hayırlı olmasını diledi.

İlköğreti̇m (1)

İlköğretim Haftası dolayısıyla düzenlenen programda, Beşeylül İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Resim Sergisi gezildi,  şiirler okundu ve Cumhuriyet İlkokulu Öğrencileri tarafından halk oyunları ve zeybek gösterileri sunuldu.

İlköğreti̇m (2)

Programın ardından Salihli Kaymakamı Güldoğan ve protokol üyeleri öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet ettiler.

İlköğreti̇m (3)

Sokak Hayvanları Komisyonu ile mama üreten firmalar bir araya geldi Sokak Hayvanları Komisyonu ile mama üreten firmalar bir araya geldi

İlköğreti̇m (3)

Kutlama programına, Kaymakam Ali Güldoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Özden, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Doğukan Karaaslan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, Daire Müdürleri, Şube Müdürü Sedat Koyuncu, Hasan Karakuş, Kurum ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler veliler ve Parti temsilcileri katıldı. 

İlköğreti̇m (11)

İlköğreti̇m (10)

İlköğreti̇m (9)

İlköğreti̇m (8)

İlköğreti̇m (7)

İlköğreti̇m (6)

İlköğreti̇m (4)

Muhabir: ONAY OZAN