Salihli’nin tanınan simalarından olan Cengiz Göztok ve Hasan Arifoğulları ortaklığındaki Grill House, “Lezzet Eviniz” sloganıyla Aksoy Mahallesi Şüheda Caddesi No:128 adresinde(Ramiz Turan Stadı Karşısı) düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi. Grill House, Salihli ve bölge halkına tavuklu pilav, ızgara, tantuni ve meze çeşitleri ile hizmet verecek.

GRİLL HOUSE (5)

“Tadı damağınızda kalacak”

Sundukları damak tatları ile Salihlilerin vazgeçilmezi olacaklarını belirten Grill House ortaklarından Cengiz Göztok “Hizmete açtığımız işyerimizde tadı damağınızda kalacak ızgara çeşitlerinin yanı sıra tavuklu pilav, tantuni ve meze çeşitleri ile her gün 09.00 - 24.00 saatleri arasında hizmet vereceğiz” dedi. Her zaman kaliteye ve hijyene önem verdiklerini anlatan Göztok “Lezzetli ürünlerimizi Salihli ve bölge halkına sunup, fark yaratacağız. Siz de kaliteli ve lezzetli çeşit deneyimi için bize ulaşabilirsiniz” dedi.

GRİLL HOUSE (3)

“Paket servisimiz vardır”

Grill House olarak ev ve iş yerlerine paket servislerinin olduğunu vurgulayan Göztok, “Bizleri alo sipariş hattımız olan 0 236 714 2525 nolu telefondan ulaşın, lezzet kapınıza gelsin” diye konuştu.

GRİLL HOUSE (2)

Açılış kurdelesi kesildi

Tadı damağınızda kalacak ürün çeşitleri ile hizmet verecek olan Grill House’nin açılış kurdelesini Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Fatih Azak ile işyeri sahipleri Cengiz Göztok ve Hasan Arifoğulları birlikte kesti.

GRİLL HOUSE (4)

GRİLL HOUSE (2)

Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu! Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu!

GRİLL HOUSE (1)

5-237

Kaynak: Behzat Akcan