Salihli Özel Can Hastanesi doktorları, çalışanları ve yöneticileri, düzenledikleri programla Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutladı.

Salihli’de 32 yaşındaki genç amansız hastalığa yenik düştü Salihli’de 32 yaşındaki genç amansız hastalığa yenik düştü

CAN1

Törene Can Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Muzaffer Keskiner, Salihli Can Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor  Hüseyin Kaşıkçı, İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner’de katıldı.CAN 2

Programda bir konuşma yapan Can Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Muzaffer Keskiner  “100 yıl önce, bir milletin bağımsızlık aşkıyla, bir araya gelerek tarih yazdığı o anı bugün aynı heyecan ve gururla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının cesareti, vizyonu ve fedakarlığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, bugün dünyanın dört bir yanında yaşayan her bir vatandaşımızın ortak gurur kaynağıdır. Her birimiz, Cumhuriyet’in birer temsilcisi ve bekçisiyiz. Bu büyük mirası korumak, gelecek nesillere aktarmak ve yüceltmek hepimizin ortak görevidir. Bu anlamlı günde, bir kez daha birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde nice 100 yıllara yürüyeceğimize olan inancımızı yineliyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi