Dünyanın önde gelen motosiklet markalarından SYM Motor’un Salihli Yetkili Bayii Cirit Motor, Habaş Grup distribütörlüğünde hizmete başladı. Satış sonrası hizmet kalitesi ile fark yaratacak olan SYM Cirit Motor, motosiklet tutkunlarına aksesuar çeşitleriyle de hizmet verecek.

5-286

“SYM Motorlar 2 yıl garantilidir”

Çiftçi Kayıt Sistemi(ÇKS) kayıtlı olanlara mahsulden mahsule ödeme imkanı, 48 ay taksitle, kredi kartına 10 ay vade farksız, çeksiz, senetsiz ve kefilsiz motosiklet sahibi olmak isteyenleri SYM Cirit Motor’a davet eden Sedat Cirit “Sizde dünyanın önde gelen motosiklet markalarından Tayvan malı olan SYM Motor sahibi olmak istiyorsanız, bize uğramadan karar vermeyin” dedi. Tüm motosikletlerin 2 yıl garantili olduğunu belirten Cirit, servis garantili yedek parça konusunda, motosiklet tutkunlarının sıkıntı yaşamadığını sözlerine ekledi.

3-420

“Harika özelliklere sahiptir”

Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu! Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu!

Dünya markası yenilikçi teknoloji ürünü SYM Motor hakkında bilgiler veren Cirit, motosikletlerin en önemli özelliğinin seramik kaplama silindir olduğunu söyledi. Cirit “Seramik Kaplama Silindir SiC Seramik parçacıklarının silindir duvarında eşit şekilde dağılmasını sağlamak için özel bir bileşik elektro kaplama işlemi uygulayan yüksek teknolojili bir üründür. SYM, Tayvan'da SiC seramik kaplama tekniğini kullanarak motosiklet motorları toplu üretimini ilk kez yapan şirkettir. Seramik SiC malzemesi genel seramik malzemelerinin zayıflıklarının üstesinden gelebilir ve bu sırada motor silindir gereksinimlerini en iyi karşılayan yüksek sertlik (aşınma direnci), ısı direnci gibi harika özelliklere sahiptir” dedi.

2-495

SYM Motor ile tanışmak isteyen tutkunları, Cirit Motor’a davet eden Sedat Cirit “SYM Motor hakkında detay bilgi almak için bizleri 0 532 547 1545 ve 0 542 746 4669 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

7-202

6-247

4-345

Kaynak: Behzat Akcan