“Çiftçimize hizmet, üreticiye destek”

19 Eylül Perşembe Günlük Arpa Buğday Fiyatları | Güncel Hububat Alım Birim Fiyatları 19 Eylül Perşembe Günlük Arpa Buğday Fiyatları | Güncel Hububat Alım Birim Fiyatları

Salihli’nin sevilen Ziraat Mühendislerinden Gürol Çakır, “Çakır Tarım Market” ismini verdiği işyerini Yıldız Meydanı’nda hizmete açtı. Çakır Tarım Market, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Sözer ve Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç’ın yanı sıra bölge çiftçileri ve davetlilerin katıldığı görkemli törenle kapılarını Salihli ve bölge çiftçinin hizmetine açtı.  “Çiftçimize hizmet, üreticiye destek” sloganı ile hizmete açılan Çakır Market Tarım, Salihli ve bölge çiftçisine tohum, zirai ilaç, gübre ve çeşitlerinin yanı sıra zirai danışmanlık alanında hizmet verecek.

4-231

“Toprağa hayat veren çiftçimize hizmet vereceğiz”

Tarımsal üretimin en fazla yapıldığı Salihli Ovası’nda emeğiyle yoğrulmuş alın terini toprağa akıtan bölge çiftçisine en iyi hizmeti sunma adına Çakır Tarım Market’i hizmete açmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ziraat Mühendisi Gürol Çakır “İş yerimizde toprağa hayat veren çiftçimize tohum, zirai ilaç, gübre ve çeşitlerinin yanı sıra zirai danışmanlık alanında çiftçimizin olmazsa olmaz ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tarım marketimiz Salihli ve bölge çiftçimize hayırlı olsun” dedi. Çakır, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Açılışta Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Sözer ve Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç da birer konuşma yapıp, Çakır Tarım Market’in Çakır Ailesine bol ve bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Çakır Tarım Market’in açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

Açılış kokteyl ile son buldu.

9-89

8-97

7-131

6-159

5-185

3-270

2-305

Kaynak: Behzat Akcan