24 Kasım 2023 tarihinde 09.00 ve 15.00 saatleri arasında arıza onarım çalışması nedeniyle; Adala ve Durasıllı Mahallesi tamamı, Cezaevi, Toki, Tamek Salça Fabrikası, trafik uyarı ikaz sinyalizasyonları, Başak Pazarlama, Hırka Süt Mandıra, Kempostar, Adala Zeytincilik, Adala mevkinde bulunan Ges sistemleri ve bu bölgelerdeki tarımsal sulama ve ticarethanelerde enerji kesintisi uygulanacaktır.

24 Kasım 2023 tarihinde 09.00 ve 15.00 saatleri arasında arıza onarım çalışması nedeniyle; Dombaylı, Dombaylı Bahçeler, Taytan Bezirganlı Mahalleleri, Kum Ocağı Yolu Tarımsal Sulama Trafoları, Veziroğlu, İkiztepe Kök, MGS Organik, Saha Jeofizik, Agrolive Ges, Dombaylı Sulama Kooperatifleri, Oral Tarım, Bezirganlı Sulama Kooperatifleri, BBC tarım, Akiş Blok, Ceza İnfaz Kurumu özel trafosu, Salihli Hazır Beton, Durasıllı Arıtma Tesisi ve bu bölgelerde bulunan tarımsal sulama trafoları, ticarethanelerde enerji kesintisi uygulanacaktır.

25 Kasım 2023 tarihinde 09.00 ve 15.00 saatleri arasında arıza onarım çalışması nedeniyle; Dombaylı, Dombaylı Bahçeler, Taytan Bezirganlı Mahalleleri, Kum Ocağı Yolu Tarımsal Sulama Trafoları, Veziroğlu, İkiztepe Kök, MGS Organik, Saha Jeofizik, Agrolive Ges, Dombaylı Sulama Kooperatifleri, Oral Tarım, Bezirganlı Sulama Kooperatifleri, BBC tarım, Akiş Blok, Ceza İnfaz Kurumu özel trafosu, Salihli Hazır Beton, Durasıllı Arıtma Tesisi ve bu bölgelerde bulunan tarımsal sulama trafoları, ticarethanelerde enerji kesintisi uygulanacaktır.

26 Kasım 2023 tarihinde 09.00 ve 15.00 saatleri arasında arıza onarım çalışması nedeniyle; Adala ve Durasıllı Mahallesi tamamı, Cezaevi, Toki, Tamek Salça Fabrikası, trafik uyarı ikaz sinyalizasyonları, Başak Pazarlama, Hırka Süt Mandıra, Kempostar, Adala Zeytincilik, Adala mevkinde bulunan Ges sistemleri ve bu bölgelerdeki tarımsal sulama ve ticarethanelerde enerji kesintisi uygulanacaktır.

26 Kasım 2023 tarihinde 09.00 ve 15.00 saatleri arasında arıza onarım çalışması nedeniyle; Dombaylı, Dombaylı Bahçeler, Taytan Bezirganlı Mahalleleri, Kum Ocağı Yolu Tarımsal Sulama Trafoları, Veziroğlu, İkiztepe Kök, MGS Organik, Saha Jeofizik, Agrolive Ges, Dombaylı Sulama Kooperatifleri, Oral Tarım, Bezirganlı Sulama Kooperatifleri, BBC tarım, Akiş Blok, Ceza İnfaz Kurumu özel trafosu, Salihli Hazır Beton, Durasıllı Arıtma Tesisi ve bu bölgelerde bulunan tarımsal sulama trafoları, ticarethanelerde enerji kesintisi uygulanacaktır.

18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef 18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef

Kaynak: Onay Ozan