Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür eden Salihli Ata Tarım ortakları Yıldızhan ve Çakır, alın terini toprağa akıtan, toprağa hayat veren Salihli ve bölge çiftçisine tohum, zirai ilaç, gübre ve fide çeşitlerinin yanı sıra zirai danışmanlık alanında hizmet vereceklerini ifade etti. Yıldızhan ve Çakır, Salihli Ata Tarım’ın, bölge çiftçisine hayırlı olmasını diledi.

a (7)-7

“Bölge çiftçisine hizmet verecek”

Salihli’nin kazancının yüzde 60’nı tarımdan kazandığını anlatan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel “Kısacası Salihli’nin karnı tarımdan doyuyor.  Üretici kazanırsa esnafımız kazanıyor” derken, Belediye Başkanı Zeki Kayda ise “Salihli’deki gençlerimizin, şehirlerine hizmet etmesinden gurur duyuyoruz. Emre Yıldızhan ve Rıfat Çakır kardeşimizde, Salihli Ata Tarım adını verdikleri bu işyerinde alın terini toprağa akıtan bölge çiftçisine tohum, zirai ilaç, gübre ve fide çeşitleriyle hizmet verecek. İki kardeşimize başarı ve helal kazanç diliyorum, yolları açık olsun. Salihli Ata Tarım, Yıldızhan ve Çakır Ailelerine hayırlı olsun” dedi.

a (2)-14

“Salihli tarımına hayırlar ve bol kazanç getirsin”

Tarım sektörünün dünyadaki önemine vurgu yapan Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam “Tarım sektörü olmazsa, insanlarımız doyamayacak. Ziraat Mühendislerimizde, hava, su ve toprağı, korumak ve kollamak adına tarımdaki gelişmeleri çiftçilerimize aktarmak için çalışma yapmaktadır. Eğer bilinçsiz ilaçlama, bilinçsiz mücadele tarımda yapılırsa, hem toprağımız, hem de insanımız zarar görmez” dedi. Ata Tarım’ın Yıldızhan ve Çakır’a hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Sağlam “Ata Tarım hayırlı ve uğurlu olsun. Bol ve hayırlı kazançları olsun. Salihli tarımına hayırlar ve bol kazanç getirsin” temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından ve yapılan duanın ardından Salihli Ata Tarım’ın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

b (2)

Protokol üyeleri tam kadro katıldı

Salihli Ata Tarım’ın açılışına Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam ve Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu, Serkan Sözer, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran ile davetliler katıldı.

Açılış tavuklu-pilav ve ayran ikramı ile son buldu.

b (1)

a (19)

gg-3

a (18)

a (17)

a (15)-1

a (14)-1

a (13)-2

a (11)-4

a (10)-4

a (9)-5

a (8)-4

a (6)-6

a (5)-5

Türkiye, siber güvenlik teşkilatı kuracak Türkiye, siber güvenlik teşkilatı kuracak

a (4)-8

a (3)-12

a (1)-14

Kaynak: Behzat Akcan