İlçede bulunan bazı mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak. Gediz Elektrik tarafından yapılan elektrik bakım, onarım çalışmaları ile alakalı kesinti yaşanacak mahalleler şöyle:

03 Kasım 2023 tarihinde 10.00 ve 16.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle; Akçaköy, Akyar, Delibaşlı, Eminbey, Hacıköseli, Kaplan, Kızılavlu, Mamatlı, Oraklar, Eski Sindel, Ganevli, Baklan Meyvecilik, Anka Partners, Ekostar, Manzara Tarım, Lava Tarım, Minas Tarım, TRT ve Jandarma Üşümüş Vericiler, Alanar Meyvecilik, Ekostar ve bu bölgelerde bulunan tarımsal sulama trafoları, ticarethanelerde  enerji kesintisi uygulanacaktır.

03 Kasım 2023 tarihinde 10.00 ve 16.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle; Köseali Mahallesi tamamında enerji kesintisi uygulanacaktır.

04 Kasım 2023 tarihinde 10.00 ve 16.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle; Köseali Mahallesi tamamında enerji kesintisi uygulanacaktır.

04 Kasım 2023 tarihinde 10.00 ve 16.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle; Hacıhıdır, Kale, Yukarı Kemer, Narlı, Kemerdamları, Tokatdere, Gölbaşı, Akkeçili, Kurttutan, Kaledibi, Poyraz, Bozağaç, Helimler, Consept Tarım, MASKİ içme suyu trafoları, Gento Tekstil, Nardes Tarım, Alanar Tarım, Elaverde Tarım, Semak Makina, Anadolu Ceviz, Birlik Tavukçuluk, Hassa Maden Bilişim, Fresh Fruit ve bu bölgelerde bulunan tarımsal sulama trafoları ve ticarethanelerde enerji kesintisi uygulanacaktır.

Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu! Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu!

05 Kasım 2023 tarihinde 10.00 ve 16.00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle; Çavlu Mevkinde Bulunan Onamar, Grappa Sanayi, Yeydem Fesih, Salihli Belediyesi Hayvan Pazarı, Kws Türk, Kılıçkaya Yumurtacılık, Akaydın Çırçır, Şenler Çırçır, Yüksel Sanayi, Aksa Doğalgaz, Batı Teknik Tarım, Baliler Sanayi, Ayçelik Tarım ve bu bölgelerde bulunan tarımsal sulama trafoları, ticarethaneler, MASKİ içme suyu trafoları ve trafik uyarı ikaz sinyalizasyonlarında enerji kesintisi uygulanacaktır.

Kaynak: Onay Ozan