Salihli’de 'Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası' konulu konferans Salihli’de 'Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası' konulu konferans

Salihli’de yaklaşık 6 bine yakın öğrenci, Uyum programı kapsamında 4-8 Eylül tarihleri arasında okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluştu. 11 Eylül'de başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseye başlayacak öğrenciler için okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları hazırlıklarıyla birlikte bugün itibariyle öğrenciler okullarına başladılar.

 Bu anlamda ilçe milli eğitim müdürü Mahmut Yenen, şube müdürleri ile birlikte uyum haftasında ders başı yapan öğrencilere ziyarette bulundular. Şube Müdürü Sedat Koyuncu ile Cumhuriyet ilkokuluna ziyaret gerçekleştiren Mahmut Yenen, “Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıf öğrencilerinin okula uyum süreçlerini kolaylaştırmak, onları bu süreçte sosyal ve duygusal olarak desteklemek ve bu sürece veli, öğretmen ve yöneticileri de dahil etmek amacıyla okula uyum haftasına yönelik çalışmalar başladığını” ifade etti.  Yenen ziyaretine ilk olarak başladığı Cumhuriyet ilkokulundaki okul idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerle bir araya gelerek sohbet etti, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında herkese başarılar diledi.

Kaynak: Onay Ozan