Sanat ve Başarı ödülleri sahiplerini buldu.

Saküder salonunda yapılan ödül törenine Saküder üyeleri ve misafirler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Saküder Başkanı Gündüz Aydın, geçen yıl ilkini verdiğimiz ödüllerin bu yıl ikincisini veriyoruz, diyerek şunları söyledi:

Manisa Şehir Tiyatrosu ekim ayında perdelerini açıyor Manisa Şehir Tiyatrosu ekim ayında perdelerini açıyor

“ Yönetim kurulumuz bu yıl kültür sanat ve başarı ödüllerini üyemiz olan üç öğretmen arkadaşımıza verdi. Bu ödüllerimiz gelecek yıllarda da devam edecektir. Saküder olarak Salihli’nin kültür sanat ve edebiyat alanlarında önemli çalışmalar yapıyoruz. Programlarımızda bizlere destek veren Salihli Halkına teşekkür ediyoruz.”

Ödül (1)

2023 yılı Başarı Ödülü, uzun yıllar milli eğitime hizmet verdikten sonra emekli olan ancak öğretmenlik aşkı hiç bitmeyen, bilhassa fotoğrafçılık sanatı alanında kurslar açan, seminerler ve konferanslarla yeni sanatçılar yetiştiren Saküder Başkan Yardımcısı Hüseyin Aşan’a, 2023 yılı Kültür ve Sanat Hizmet Ödülü, Saküder kurucu yönetim kurulu üyesi, iki dönemdir Salihli Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, bu süre içinde derneğimizin kültür ve sanat faaliyetlerine maddi ve manevi destek veren Mahmut Süreyya Karaoğlu’na, 2023 Kültür ve Sanat Hizmet Ödülü, Saküder Üyesi, eğitimci, tef sanatçısı  Erol Aktaş’a verilmiştir.  Ayrıca bu yıl atanamayan öğretmenler adına Beyza Ataoğlu’na Saküder’e katılım plaketi verildi.

Kaynak: Behzat Akcan