Yetiş Aksoy Başkanlığı’ndaki Salihli Ticaret Borsamız ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi 700 öğrencimizin kış aylarında üşümemeleri amacıyla başlatmış olduğu mont yardımı başladı. Salihli ve Kula’daki ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine yardımların ulaştırılması için montlar okul yetkililerine teslim edilmeye başlandı.

Özel Salihli Koleji’nde Okul Başkanı seçimi Özel Salihli Koleji’nde Okul Başkanı seçimi

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, ‘Eğitim yardımı’ kapsamında 2 ilçe de her yıl talep doğrultusunda öğrencilere mont yardımı yapıldığını vurgu yaparak “Daha güçlü yarınlar için gençlerimize verdiğimiz destek ve bu yöndeki çabamız devam edecektir" dedi. Başkan Aksoy “Borsa olarak eğitime verdiğimiz destek imkânlarımız ölçüsünde aralıksız devam edecektir. Salihli ve Kula’da eğitim gören öğrencilerimizin montlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyoruz” dedi.

Borsa hizmet binasında düzenlenen mont teslim törenine Borsa Meclis Başkanı Osman Kurt, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Arı katıldı.

Muhabir: BEHZAT AKCAN