“Bu kutlu yolda, geleceğimizi daha parlak” 

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ve gurur içinde kutlamanın heyecanını yaşıyoruz” diyen beyaz liste adına Mustafa Bulut “Bu büyük milletin, Atatürk'ün önderliğinde kazandığı bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sonucu olarak kurulan Türkiye Cumhuriyeti, tarihimizin en önemli dönemeçlerinden birini temsil ediyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türk milleti, medeniyet yolunda yürümekte kararlıdır," sözleri bu yolculuğun ne kadar önemli olduğunu vurgular. Bu kutlu yolda, geleceğimizi daha parlak bir şekilde inşa etmek için birlikte çalışıyoruz” dedi. 

b-55

“Tariş için bir dönüşüm zamanı” 

Bulut sözlerine şöyle devam etti “Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Biz geliyoruz, gelecek için geliyoruz. 43 yıllık saltanatı yıkarak Tariş'i beklediği güçlü günlerine kavuşturacağız. Değişim kaçınılmaz ve artık Tariş için bir dönüşüm zamanı, Tariş Üzüm Birliği'nin geleceği için bu seçimler, büyük bir öneme sahip. Sen ben yok değişecek ve gelişecek Tariş var." 

“Tariş üst birlikte değişim kaçınılmazdır” 

Tariş Üzüm Birliği seçimlerine sayılı günler kala heyecanın dorukta olduğunu vurgulayan S.S. Salihli 18 Nolu Tariş Üzüm Kooperatifi Başkanı Mustafa Bulut, beyaz liste ile seçimlere katılarak mevcut üst birlik yönetimini eleştiren ve değişim çağrısında bulundu. Bulut “Uzun yıllardır Tariş Üst Birliği Başkanı Ali Rıza Türker ve ekibinin baskıcı ve gerici yönetimi sürdürdüğünü iddia ediyor. Üzüm üreticilerinin ve alt kooperatif yöneticilerinin baskı altında olduğunu dile getiriyor ve değişimin kaçınılmaz olduğunu savunuyoruz” diye konuştu. 

a-80

“Yenilikçi ve genç bir kadro ile bu yola çıktık” 

Türkiye, siber güvenlik teşkilatı kuracak Türkiye, siber güvenlik teşkilatı kuracak

Bu değişimi gerçekleştirmek için Yönetim Kurulu Mustafa Bulut, İsmail Karabıyık, Mahmut Özdemir ve Şerafettin Yalçınkaya ile delegeler Yunus Özgün, Mehmet Demircan, Özden Özdemir, Mustafa Savaşhan, Zeki Özbudak, Özden Çetin, Yıldırım Kaya, Vedat Açar, Ali Şahin ve İsa Dolaman’dan oluşan yenilikçi, genç ve dinamik bir yönetim kadrosu ile yola çıktıklarını anlatan Bulut “Bölgemizin üzüm üreticileri Mustafa Bulut ve beyaz listeye güvendiklerini ve güçlerini sadece bu desteğe borçlu olduklarını vurguluyorlar. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlayarak, gelecekteki nesillere daha güçlü, daha aydınlık bir gelecek miras bırakma sözünü yineliyorum” şeklinde vurguladı. 

Kaynak: Behzat Akcan