Salihli TSO Talat Zurnacı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşi etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü, Mahmut Yenen ve Şube Müdürü Hasan Karakuş, Doç. Dr. Ercan Aktan, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

söyleşi (5)

Salihli TSO Talat Zurnacı Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin geçen yıl hazırlamış olduğu SWOT analizi sonucunda okulun ve öğrencilerin en büyük eksiklerinin Sosyal Medya ve Dijital Hastalıklar olduğu gözlemlendi. Bu amaçla Bilim Söyleşilerinde Sosyal Medya bağımlılığı ve Dijital Hastalıklar konusunda eşleşme yapıldı. Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Gazetecilik Bölüm Başkan Yardımcısı Doçent Doktor Ercan Aktan, bu konuda çok etkili bir söyleşi gerçekleştirdi.

59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı! 59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı!

söyleşi (4)

Gerçekleştirilen bu söyleşiden sonra gerek öğrenciler, gerek öğretmen ve idareciler tarafından çok beğenilen ve dikkat çeken konu üzerine soru cevap eşliğinde bir panele imza atıldı.

Söyleşi sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü, Mahmut Yenen ve Şube Müdürü Hasan Karakuş Doç. Dr. Ercan Aktan'a ve proje yürütücüsü İngilizce öğretmeni Filiz Aslan’a teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulunarak, böylesi etkili bir konuyu ele aldıkları ve bu projeyi gerçekleştirerek herkese örnek oldukları için teşekkürlerini ilettiler.

söyleşi (2)

söyleşi (3)

Kaynak: Fatma UYSAL