Hüseyin Çelik Başkanlığı’ndaki Fenerbahçeliler Derneği, Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan’ın ardından Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ile İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran’ı makamında ziyaret etti.

Fenerbhaçe (1)

Ziyaretlerde Nurlu ve Demirkıran’a, üzerinde Fenerbahçeli futbolcuların imzalarının bulunduğu forma ile çeşitli hediyeler verildi.

Salihli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hüseyin Çelik, yönetim olarak kamu kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerinde devam ettiklerini kaydederek “Kısa bir süre önce İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan’ı ziyaret ederek başladığımız programlara devam ediyoruz. Salihli Fenerbahçeliler Derneği olarak önümüzdeki dönemde bir çok etkinlik ve projenin içerisinde yer alacağız. Ziyaretlerimizde hem çalışmalarımız hakkında bilgi verdik hem de projelerimizle ilgili değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Selendi’nin YRP’li Başkanı ‘Memleket İsterim’ şiiriyle konuşmaya başladı ‘İlçemiz günden güne eriyor’ dedi! Selendi’nin YRP’li Başkanı ‘Memleket İsterim’ şiiriyle konuşmaya başladı ‘İlçemiz günden güne eriyor’ dedi!

Fenerbhaçe (2)

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ile Salihli Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Muhabir: Onay Ozan