CHP Salihli İlçe Başkanı Enver Akgün, bir süre önce yaptığı açıklamada yönetim kurulu kararı ile Salihli’de ön seçim yapılması için talepte bulunduklarını söyledi.

Akgün, “Genel Merkezimiz tarafından yayımlanan aday belirleme genelgesi il ve ilçe başkanlıklarımıza gönderildi. Salihli İlçe Örgütü olarak bizlerde ön seçim ile ilgili talebimizi genel merkezimize illettik. Örgüt denetiminde gerçekleştirilecek olan ön seçim talebimizin kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek olan Parti Meclisi’nde karara bağlanmasını bekliyoruz. Bu doğrultuda 4 bin 300 üyemiz ile bizleri 31 Mart tarihinde zafere götürecek olan adayımızı belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Söz konusu talep üzerine Sektör Medya, aday adaylarının görüşlerine başvurdu.

MAZLUM NURLU:

MAZLUM NURLU-4

Ön seçim Salihli adına doğru bir karar. Tüm üyelerimiz bizler için çok kıymetli. Bu konuda da üyelerimiz yetki sahibi. Üyelerimizin en doğru kararı vereceklerine yürekten inanıyoruz.

HASAN HÜSEYİN NAMVER

hasan-huseyin-namverr

Ön seçim ve anket, adayın belirlenmesinde, tespit edilmesinde en doğru yöntem. Yapılacak ön seçimin yanı sıra anket çalışması ile adayın kamuoyunda karşılığı var mı net bir şekilde belirlenir. Bir aday adayımız kamuoyunda ilk sıradadır, ancak örgüte sorulduğunda ikinci sıradadır. Böyle bir sonuç çıkar ise tekrar kamuoyuna sorulur

YAVUZ ÖZDEM

Yavuz Özdem_CHP aday_yeni foto-1

Sadece ilçe delegeleri, yönetim kurulu üyeleri katılımı ile daraltılmış bir alanda yapılacak olan ön seçimi desteklemiyorum. Tüm üyelerimizin katılımı ile bir ön seçim gerçekleştirilmeli. Bununla birlikte partimizin alacağı karara saygı duyuyorum.

MUHTEREM BAĞCI

muhterem-bagcii

Genel Merkezimiz tarafından alınacak her türlü kararı destekliyor ve saygı duyuyorum

KORAY KAPLAN

Koray Kaplan-1

Ön seçim kararını desteklemiyorum. Genel merkezimizin daha önce almış olduğu bir karar vardı. Bu karar ise mülakat ve halkla yapılan anket.   Bu yöntemler ışığında adayın belirlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

SEÇİL EGE

Obruk tehlikesi olan bölgeler açıklandı ! Salihli Ovası’nı bekleyen yeni tehlike Obruk tehlikesi olan bölgeler açıklandı ! Salihli Ovası’nı bekleyen yeni tehlike

SEÇİL EGE 1

Ben bu yola kendime güvenerek ve inanarak çıktım. Partimin alacağı her türlü karara da varım. Liyakatle adayımızın belirleneceğine inanıyorum

NAİM KOPAÇ

NAİM KOPAÇ-2

Görüş bildirmedi

Kaynak: Behzat Akcan