Törene, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu, Serkan Sözer, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, TSO Başkanı İbrahim Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, Norm Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Nedim Uysal, STK üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

BORSA (6)

Manisa'da 'Mini Mini Birler Alayı': Küçüklerin Büyük Eğlencesi Manisa'da 'Mini Mini Birler Alayı': Küçüklerin Büyük Eğlencesi

Açılışta yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Sağlam tarafından okula ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanına maddi ve manevi desteklerde bulunan Nedim Uysal’a plaket ve hediyeleri takdim edildi.

BORSA (7)

Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanının iç donanımı, Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programına (MEGDEP) sunulan ‘’Mesleki Eğitim Dönüşüyor Salihli Güçleniyor’’ Projesi,  T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2021 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programına (SOGEP) sunulan ve Türkiye birincisi seçilen ‘’Destekleniyorum Meslekleniyorum’’ Projesinden temin edildi.

BORSA (4)

Norm Holding tarafından atölyelerin tüm tadilat işlemleri gerçekleştirilirken Ardışık Kontrol Laboratuvarına sekiz adet öğrenci deney masası hibe edildi.

BORSA (5)

Törenin ardından, okul Protokol Yürütme Kurulunun teklifi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Onayı ile Nedim Uysal’ın adının verildiği “Nedim Uysal Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanının” kurdele kesimi yapılarak alan içerisindeki atölyeler gezildi. Okul müdürü ve alan öğretmenleri tarafından misafirlere bilgilendirmeler yapılmasının ardından tören sona erdi.

BORSA (1)

BORSA (2)

BORSA (3)

Kaynak: Fatma Uysal