Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret etti ! ‘Bu durumu Özgür Özel’e şikayet ediyorum’ Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Futbol Kulübü’nü ziyaret etti ! ‘Bu durumu Özgür Özel’e şikayet ediyorum’

31 Mart 2024’de yapılması planlanan yerel idareler seçimleri için siyasi atmosfer her geçen gün daha da artmakta. Isınan siyasi arenada Salihli BBP ilçe başkanı Uysal Curacı ‘belediye başkanlığı için bende varım’ diyerek bulunduğu başkanlık görevinden istifa ederek aday adaylık duyurusunu yaptı.

bbp (1)

2023 Şubat ayından beri görevini en iyi şekilde yürütmeye çalıştığını dile getiren Curacı, Partisinin kendisini aday olarak gösterdiği takdirde var gücüyle yine çalışacağını ve seçimlerde Salihli belediyesine Büyük Birlik Partisi bayrağını dikeceğini söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilip belediye başkanı olduğu takdirde güçlü  bir ekibi ile göreve başlayacağını ifade eden Curacı, ilçede başta otopark sorunu olmak üzere birçok sıkıntıya çare bulacaklarını ve Salihli için birçok projeyi hayata geçireceklerini, projelerin hazır olduğunu ve seçim sürecinde bu projeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.  

Kaynak: Onay Ozan