2016’dan bugüne kadar AK Parti Salihli ilçe başkanlık görevini yürüten ve geçtiğimiz haftalarda görevinden ayrılan Selçuk Dinç, ilçe başkanlığı görevini Osman Aksoy’ a teslim etti. Azaklar Odun Köfte’de yapılan görev teslimde konuşan AK Parti eski ilçe başkanı Selçuk Dinç, herhangi bir görev almasak dahi partimizin neferi olmaya devam edeceğiz dedi.

DSC_0009-2

“AK SEVDALI OLARAK ÖLECECEĞİZ”

 Kendisi ile birlikte yol arkadaşlığı yapan yönetimine seslenen Selçuk Dinç; “Aslında bu bir veda değil, birlik, beraberliğin ve bir arada oluşun bir teşekkürü. 2016’dan bu yana birlikte yol yürüdük. Bu makamlar gelip geçici ve kimseye baki değil. Ama dostluk baki. Bundan sonra da davamızın, çizgimizin peşinde aktif bir şekilde hareket edeceğiz. Bugün, mazbatası verilen Osman Aksoy ağabeyimize şimdiden hayırlı olsun diyorum, Allah utandırmasın. Yol arkadaşlarıyla beraber güzel bir davanın bekçiliğini yapacak. Belki görev almayacağız ama ‘Koş’ dediğinde ‘gel’ dediğinde gideceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimler için ben her zaman şunu söylerim, Cumhur ittifakının en kötü adayı bile Millet ittifakı adayından kat kat iyidir. Cumhur ittifakı Salihli’de her zaman kazanıyor, bundan sonrada kazanacak. Ben ‘AK Parti’den ayrıldım, yönetimden ayrıldım’ deme gibi bir lüksümüz yok. Bizler ve sizler yine dertleri dinleyeceksiniz ve Osman Ağabeyime notları vereceksiniz. Salihli’de AK sevdalı olarak kalacağız ve Allah nasip ederse AK sevdalı olarak öleceğiz” ifadelerinde bulundu.

DSC_0022-2

 “BAYRAĞI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIM”

Türkiye yüzyılında AK Parti’nin hizmet çıtasını Selçuk Dinç’in bıraktığı yerden daha da yukarlara çıkaracağız, Salihli’de Cumhur ittifakı ile başarılı çalışmalar imza atacağız diyerek görevi devraldığını ifade eden AK Parti yeni ilçe başkanı Osman Aksoy ise; “Bana böyle bir görev tevdi edildiği için çok mutluyum. Yükümüz ağır ve sorumluluğumuzun farkındayız. Selçuk Dinç’in bıraktığı bayrağı alıp daha da yukarlara çıkartacağız sizlerle birlikte. ‘Osman sen ne yaptık bugüne kadar?’ askere gittim vatanım için başka ne yaptım dedim kendi kendime. Torunlarıma ‘bir zamanlar bakın ben Salihli’de ilçe başkanlığı yaptım, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a nefer oldum, şu arkadaşlarla, şu hizmetlerle ülkeme faydalı oldum’ diyebilmek amacıyla başkanlık görevine talip oldum. Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Onun bir gram yükünü alabiliyorsak ne mutlu bize düşünüyorum. 2002’de zaferi nasıl kazandıysak, Cumhur ittifakı ile birlikte önümüzdeki yerel seçimlerde Salihli’de yine biz kazanacağız. Çünkü biz vatandaşa hizmet etmek için varız. Bana vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederken Bismillah deyip görevimize başlıyoruz.” dedi.

Özel Salihli Kolejinden Gaziler Günü ziyareti Özel Salihli Kolejinden Gaziler Günü ziyareti

 Yapılan açıklamalar sonrasında Selçuk Dinç, Yeni ilçe Başkanı Aksoy’a çiçek takdiminde bulundu.

DSC_0042

DSC_0008-2

DSC_0006-2

Kaynak: Onay Ozan