Cinayete kurban giden Nihal’in babasından duygulandıran sözler Cinayete kurban giden Nihal’in babasından duygulandıran sözler

“Pandemi Sonrası Para Politikaları ve Ekonomik Dönüş”  ana temalı 2.Salihli-Sart Para Kongresi dünyada parayı ilk kullanan uygarlık olan Lidya Krallığının Başkenti Sardes’teki Artemis Tapınağında gerçekleştirilecek.

Dünyanın en önemli antik şehirleri arasında ilk sıralarda bulunan ve paranın ilk basıldığı yer olan Salihli’deki Sardes antik kentindeki Artemis Tapınağı Salihli-Sart Para Kongresinin ikincisine ev sahipliği yapacak.

AW621442_13

Salihli Belediyesi ve Manisa Celal Bayar Üniversitesinin iş birliği ile gerçekleşecek olan para kongresi 22-23 Eylül tarihlerinde yapılacak.  Kongreye Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil’in yanı sıra akademisyenler, bankacılar ve davetliler katılması bekleniyor.

AW621442_18

Kaynak: Fatma UYSAL