Başkanlık için aday olan öğrenciler propaganda çalışmalarını yürüttü.  Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrenciler aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun çeşitli yerlerine asma fırsatı buldu.

Okul (2)

29 Eylül Cuma günü tüm öğrenciler oylarını kullandı. Öğretmenleri gözetiminde gizli oy ve online seçim yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda 8. sınıf öğrencisi Yağmur Erva Koç okul başkanı, 7. sınıf öğrencisi Gülce Kaplan okul başkan yardımcısı seçildi.

Okul (5)

59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı! 59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı!

Özel Salihli Koleji Okul Müdürü Seval Irmak, “Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren öğrencilerimize, süreci yöneten öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi, başkanları kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Okul (6)

Okul (3)

Okul (1)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz