Özel Salihli Koleji, öğrencilerinin toplumsal yaşam becerilerini geliştirmeye ve demokratik bir okul kültürü oluşturmayı hedefleyerek bu yıl da Okul Başkanı seçimlerini gerçekleştirdi. Bu seçimler, öğrencilerin liderlik becerilerini geliştirmeleri, karar alma süreçlerine katılmaları ve kendilerini ifade etmeleri için bir fırsat sundu. Öğrenciler, adaylarını belirleyerek kampanya süreçlerine katıldılar ve oy verme hakkını kullanarak demokratik bir deneyim yaşadılar. Bu tür etkinlikler, okulun sosyal sorumluluk bilincini artırırken, öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine de katkı sağlıyor.

K A P A K-140

Tüm öğrenciler oylarını kullandılar. Öğretmenleri gözetiminde gizli oy ve online seçim yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda 8. sınıf öğrencisi Zeynep Şahin okul başkanı, 7. sınıf öğrencisi Levent Emir Hotum okul başkan yardımcısı seçildi.

Başkanlik (6)

Özel Salihli Koleji Okul Müdürü S Irmak, “Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren öğrencilerimize, süreci yöneten öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi, başkanları kutluyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Başkanlik (5)

Salihli'de Eğitim-İş'ten Cumhuriyet vurgusu: Saldırılara Sessiz Kalmayacağız! Salihli'de Eğitim-İş'ten Cumhuriyet vurgusu: Saldırılara Sessiz Kalmayacağız!

Başkanlik (2)

Başkanlik (3)

Başkanlik (1)

Muhabir: Fatma Uysal