24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti.

KOLEJ (5)-4

Öğrencilerin okuduğu şiirler, oratoryo, öğrenci korosunun söylediği şarkılar, öğretmenlerin karaoke gösterisi ile öğretmenler günü kutlaması, öğrencilerin hazırladığı sürpriz videolar öğretmenleri duygulandırdı.

KOLEJ (4)-7

Ardından Özel Salihli Koleji Okul Aile Birliğinin Öğretmenler günü pastasını kestiler, yönetim kurulunun ve Okul Aile Birliğinin hazırladığı hediyeler ile Öğretmenler Günü’nü kutladılar.  Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Öğretmen" temalı yarışma, anaokullar arası resim dalında ilçe 2. si Vera Yüksel, İlkokullar arası resim dalında İlçe 1. si Elvin Sultan Olgun, Ortaokullar arası şiir dalında İlçe 3. sü Ali Efe Tosun derece aldı.

KOLEJ (6)-6

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Türkiye, AK Parti ile birlikte bambaşka bir noktaya geldi Milli Eğitim Bakanı Tekin: Türkiye, AK Parti ile birlikte bambaşka bir noktaya geldi

          Her yıl olduğu gibi Özel Salihli Koleji Yönetim Kurulu ve kurucuların ev sahipliğinde,  Lidya Sardes Otelde Öğretmenler Günü kutlama organizasyonu düzenlendi. Özel Salihli Koleji öğretmenleri doyasıya eğlendi ve böyle güzel bir organizasyondan dolayı yönetim kuruluna teşekkür etti.    

KOLEJ (8)-1

          Özel Salihli Koleji öğretmenleri ve okul idaresi,  "Bu özel günde öğrencilerimize, varlıklarıyla bizleri onurlandıran yönetim kurulumuza, okul aile birliğimize, sınıf annelerimize,  velilerimize, öğrencilerimize,  personelimize, gönüllerindeki öğretmen sevgisiyle bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

KOLEJ (9)-1

KOLEJ (10)

KOLEJ (7)-2

KOLEJ (3)-10

KOLEJ (1)-9

KAPAK-19

Kaynak: Onay Ozan