Anı defterinde ilk olarak Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü Kurucusu Serdar Elmacı, 100’üncü yıl dileklerini paylaşarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükran ve minnetlerini sundu.

ANI (7)

Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı! Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı!

Ardından defter Salihli Kent Meydanı’nda düzenlenen “ Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Etkinliği’nde tüm öğretmenlerin ve Salihli halkının iyi dilek ve temennilerini iletmeleri için sunuldu. 

ANI (4)

Ayrıca 100’ücü yıl anı defterini Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Benay Oral, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkası İbrahim Yüksel, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman Oral, Salihli Rotary Kulübü Hakan Yüksel ve Fatih Dinç imzaladı.

ANI (6)

Ardından defter Kampüs Kurucusu adına Buket Elmacı ve Kampüs Müdürü Derya Dinçsoy tarafından Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Benay Oral’a takdim edildi.

ANI (2)

ANI (3)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz