Avrupa’nın kültür ve dil çeşitliliğinin zenginliğine dikkat çekmek amacıyla Avrupa Konseyi tarafından 2001 yılında kutlanmaya başlanan “Avrupa Dilleri Günü” Özel Salihli Bahçeşehir Koleji’nde coşkuyla kutlandı.

g-6

Bu etkinlikte öğrencilerin, dil zenginliğine dikkat çekmek ve dil öğrenmenin önemini teşvik etmek için çeşitli İngilizce ve Almanca oyunlar hazırlandı.

f-8

Özel Salihli Koleji’nden öğrencilerine okul hayatını kolaylaştırma semineri Özel Salihli Koleji’nden öğrencilerine okul hayatını kolaylaştırma semineri

Öğrenciler etkinlik boyunca tüm oyunlara katılıp dans etti. Avrupa Dil Bayramı’na özel hazırlanan menü ile keyifli bir öğle yemeği yendi. Eğlenceli geçen etkinliğin sonunda tüm öğrencilere pamuk şeker dağıtıldı.

e-8

Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü kurucusu Serdar Elmacı, “Dil zenginliğine dikkat çekmek ve dil öğrenmenin önemini teşvik etmek için Özel Salihli Bahçeşehir Koleji olarak öğrencilerimize güzel bir etkinlik hazırladık. Çeşitli İngilizce ve Almanca oyunlar oynandı ve keyifli vakit geçirildi. Bugünü organize eden tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

d-10

c-16

b-28

a-40

Kaynak: Ayşenur Yılmaz