Rol aldığı yapımlar ve dillere pelesenk olan şarkılarıyla geniş bir kitle tarafından sevilen Özcan Deniz özellikle son birkaç gündür ailesiyle yaşadığı olaylarla gündemde. Özcan Deniz’in ailesinin hedef gösterdiği Samar Dadgar merak edilmeye başlandı. En çok aratılanlar arasında “Özcan Deniz eşi kaç yaşında” sorusu geliyor. Bu yazımızda Samar Dadgar hakkında tüm merak edilenlere değineceğiz. İşte detaylar…

Özcan Deniz Karısı

Özcan Deniz Eşi Kaç Yaşında?

Özel hayatıyla sıklıkla gündeme gelen ünlü sanatçı Özcan Deniz 2023 yılında ani bir kararla evlenmişti. Kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar’la evlenen Özcan Deniz gündeme bomba gibi düşmüştü.

Özcan Deniz Eşi Samar Dadgar Kimdir (1)

Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar bu kez de Deniz’in ailesiyle yaşadığı polemiklerle gündemde yerini aldı. Ülke gündeminde en çok konuşulanlar arasında olan çift hakkında merak edilen soruları yanıtladık.

Özcan Deniz Eşi Kimdir (1)

Özcan Deniz eşi kaç yaşında sorusunun cevabı olarak; Samar Dadgar 21 Ağustos 1994 yılında dünyaya gelmiş olup 2024 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. Özcan Deniz ise 19 Mayıs 1972 doğumlu olup günümüz itibarıyla 52 yaşındır. Eşi Samar Dadgar’la arasında 22 yaş vardır.

Özcan Deniz Eşi Kaç Yaşında (1)

Peki Samar Dadgar kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Samar Dadgar hamile mi? İşte diğer merak edilen detaylar…

Özcan Deniz Eşi Kimdir (3)

Samar Dadgar Kimdir?

Özcan Deniz eşi kaç yaşında sorusunun yanı sıra asıl kim olduğu, nereli olduğu ve ne iş yaptığı da merak ediliyor.

Özcan Deniz’in genç ve güzel karısı Samar Dadgar 21 Ağustos 1994 yılında İran'da dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 30 yaşındadır. Eğitim hayatına İran'da başlayan Samar Dadgar, İran'dan ayrıldıktan sonra eğitimine Avrupa'da devam etmiştir.

Samar Dadgar Kimdir (2)

Samar Dadgar’ın moda üzerine yüksek lisans aldığı bilinmektedir. Ünlü bir modacı olan Samar Dadgar House Of Galus firmasının kurucusu ve sahibidir. 

Özcan Deniz ile 1,5 yıl kadar sevgili kaldıktan sonra 2023 yılında sürpriz bir nikah töreniyle dünyaevine girmiştir.

Özcan Deniz Eşi Kaç Yaşında (2)

Samar Dadgar Nereli?

Samar Dagar kaç yaşında sorusunun yanında memleketi de merak ediliyor. Samar Dadgar İran’da dünyaya gelmiştir. Bu yüzden aslen İranlı olduğu bilinmektedir.

Samar Dadgar Kimdir (1)

Samar Dadgar Ne İş Yapıyor?

Özcan Deniz eşi kaç yaşında sorusu etrafında diğer merak edilenleri yanıtlamaya devam ediyoruz. Kullanıcıların bir diğer merak ettiği soru ise Samar Dadgar ne iş yapıyor?

Samar Dadgar İran'da ünlü bir modacıdır. Samar Dadgar aynı zamanda House Of Galus şirketinin kurucusu ve sahibidir.

Samar Dadgar Nereli

Samar Dadgar Instagram Hesabı Nedir?

281 bin takipçisi olan Samar Dadgar’ın Instagram hesabı @samar.dadgar’dır. Özcan Deniz'in Insatgram hesabı ise @ozcandeniz'dir.

Samar Dadgar Ne Iş Yapıyor

Samar Dadgar Hamile mi?

Feyza Aktan ile 15 aylık evliliklerinden olan Kuzey, Özcan Deniz’in tek çocuğudur. Samar Dadgar hamile mi soruları da sık sık gündeme düşse de yakın zaman da magazin ekiplerine "Öyle bir şey yok" açıklamasını yapmıştı.

Özcan Deniz Eşi Samar Dadgar Kimdir (2)

Samar Dadgar Özcan Denizle Nasıl Tanıştı?

Samar Dadgar ve Özcan Deniz’in tanışma hikayesi hakkında ortaya şöyle bir iddia atılmıştı;

“Özcan Deniz'in hayranı olan Samar Dadgar, yıllar önce oyuncu evliyken İstanbul'a geliyor. Deniz'in o dönem rol aldığı dizide figüranlık yapan Dadgar, oyuncuyla tanışarak yakınlaşmaya başlıyor. İddiaya göre Özcan Deniz, Feyza Aktan ve Samar Dadgar ile aynı zamanlarda tanışmış ve Feyza Aktan ile evliliği süresince Dadgar ile görüşmeye devam ediyor.”

Samar Dadgar Hamile Mi

Bunun üzerine Özcan Deniz Instagram hesabından açıklama yaparak iddiaları yalanladı ve şunları söyledi: "Had, hudut meselelerini geçiyorum. Bu akıl ve vicdan körlüğü çağın hastalığı ve tartışmak faydasız. İnsanlar bazen duracağı yeri bilemeyebiliyor. Dillerini ve şuurlarını şarampolden aşağı yuvarlayıp, hakkınızda çok rahat konuşabiliyorlar. Bence bu Kovid'den çok daha tehlikeli bir salgın ve maalesef aşısı da yok. Asla tanımadıkları, yakından bile görmedikleri gencecik bir kadını 'Magazin yorumu yapıyoruz' adı altında, mesnetsiz iftiralarla karalamaya, aşağılayıcı dil kullanarak sosyal hayatında sıkıntılar yaratmaya yönelik, nedeni sebebi belli olmayan sistematik yayınlar yapabiliyorlar. Hem de kesin ve emin bir dille. Bu suçu işlerken şaşırtıcı derecede rahatlar. Benim ve hayat arkadaşım hakkında kesin ve emin bir dille hakaret, iftira ve gerçek dışı ithamlar sistematik olarak yayınlanmakta. Bu sistematik saldırıyı avukatlarım tarafından inceletip suç duyurusunda bulanacağımı bildirmek isterim."

Özcan Deniz Feyza Aktan (3)

Özcan Deniz Feyza Aktan (2)

Özcan Deniz’in yapmış olduğu açıklamadan sonra eski eşi atılan iddiaları doğrulayan bir açıklama yaparak şunları söylemişti; "Çıkan haberler doğru, uzun zamandır bildiğim fakat dile getirmeyi tercih etmediğini bir konuydu. Bana kalsa yine böyle devam ederdi. Benim aksime, ilişkiyi bozan kişi sıfatına koyulma çabası bardağı taşıran son noktadır! Bir bu kalmıştı ne münasebet! Ne hakla! 'Bir genç kadının hayatı' konusundaki hassasiyeti benim hayatımda da gösterilmesini dilerdim, dilerim. Her gün çıkan yeni bir ismin ithamlarıyla baş etmem mümkün değil. Müsaade ederseniz benim de bir hayatım var ve onu yaşamak istiyorum" dedi.

Özcan Deniz Feyza Aktan (4)

Geçmişten bahsettik ancak gündemdeki yeni polemikler neler. Özcan Deniz eşi kaç yaşında, kimdir sorularının aratılma sebebi nedir? İşte Özcan Deniz ve ailesinin yaşadığı polemik…

Özcan Deniz Kız Kardeşi Yurdan Gürler

Özcan Deniz Ailesini Hayatından Çıkardı

Ünlü ismin geçtiğimiz günlerde abisi aynı zamanda da menajeri olan Ercan Deniz ile birbirine girdiklerini öğrenmiştik. Bunun üzerin Özcan Deniz sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya başladı.

Özcan Deniz Kardeşi Ercan Deniz

"Bana ‘kendini geliştirememiş, yetiştirememiş, cahil insan kimdir’ diye sorarsanız (ki sormadınız) STRES KONTROLÜ OLMAYAN İNSAN derim. Stres hayatın her alanında herkesi bulan doğal bir şeydir. Bu durumu kontrol edemeyen kişi saldırgan olur, yıkıcı olur, yakıcı olur, yanlış cümle kurar, önünü arkasını hesaplamadan gelişine davranışlar sergiler ve hata yapar. Hem de geri dönüşü olmayan hatalardır birçoğu. Sonra telafi etmeye çalışarak daha da sıvar. Anlatsanız da anlamaz, yaşadığı duyguya bahaneler üreterek daha da ileri gider. Stres kontrolü olmayan kişi en yakın aile bireyiniz dahi olsa uzak durun! Çünkü o haklı haksıza bakmaz o an yaşadığı zihinsel karmaşaya ve şahsi çıkarına sizi de kurban edecek kadar ileri gider ve her şeyi yakar. Bu ağır bir cehalet türüdür ve baş edilemez. Sabır ve sükunet erdemli davranışlardır. Her insanda bulunmaz. Tabi'ki gece gece durduk yere yazmadım bunları. Zamanı geldiğinde paylaşırım. " ifadelerini kullanan Özcan Deniz'den tokat gibi paylaşımlar arka arkaya geldi.

Özcan Deniz Ailesiyle Polemiği (2)

“Siz kaç aile ferdi tarafından ihanete uğradınız? Kaç yıkım yaşattılar size ve tekrar ayağa kalktınız? Mutluluğunuz kaç kişinin mutsuzluğu oldu? Kaç en yakınızdaki kişi sizi sadece gelir kapısı olarak gördü ve o kapıyı kapattığınızda adınızın yanına kocaman bir sıfır koydu? Kaç kişi sizin 1 saniyesini bile geri alamayacağınız hayatınızın onlar için bola harcandığını defalarca size hissettirdi? Ve hatta bolyozla kafanıza vura vura ölmenizi, yok olup gitmenizi istediler? Sırtınızda, ekmeğinizi yemiş kaç kişinin hançeri var?”

Özcan Deniz Ailesiyle Polemiği (1)

Tüm bu olanların sıcağı geçmemişken, “Bana maddi-manevi zarar veriyorlar” diyerek ailesine resti çektiği söylenen Özcan Deniz'in kız kardeşi Yurda Gürler de sessizliği bir bozdu pir bozdu.

"Kendimle alakalı olan kısım için bir açıklama gereği hissettim" diyerek söze giren Gürler, "Ağabeyimin benim ve eşimin yıllardır dişimle ve tırnağımızla kurduğumuz işimizin ve yuvamızın, temelinden çatısına kadar tek bir tuğla koymadığını belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

Aile içinde yaşanan tüm sıkıntılardan dolayı İranlı gelinlerini sorumlu tutan Yurda Gürler "İşin aslı şudur ki: Birinci evliliği bitmeden İran'dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik, daha da detayına onu yaralamamak için girmeyeceğim" dedi.

"Bu kız türlü şekilde oyunlarla, çok zekice hamlelerini, bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı ve kışın ortasında annesini ve kızkardeşini evden kovdurttu ki; biz o dönemde ağabeyimin evinde onunla yaşamaya muhtaç olduğumuzdan değil; yine yaşı küçük bir kızla yaptığı, olmayacak bir evliliği, birbirlerine girerek sonlandırdıkları, boşanma sürecinde onu ve Kuzey’i yanlız bırakmamak içindi. Bizi kovduran kız şimdi de, ailesini tamamen uzaklaştırdı!"

Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim? Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim?

"Filmlerinde figüran olmak için İran'dan buraya gelmiş, kendinden yaşça küçük bir kızı kendinin hayatının başrolü yapmış olabilir ama bir önceki evliliğinde olduğu gibi, kendi çizgisinde olmayan yaşça küçük bu kızların ona yaşattığı her olumsuzluğu aile olarak o tek başına yaşamadı, hep beraber yaşadık!"

Instagram hesabından gelinlerine zehir zemberek sözler söyleyen Yurda Gürler sözlerini "Ben o yolun sonunda kardeşi olarak o ne kadar bizi şu an düşman bellese de orda duruyor olacağım. Umarım bu sefer bir öncekinden daha fazla hasar almamış olur...." diyerek bitirdi.

Özcan Deniz Ailesiyle Polemiği (3)

Nefret kusan kardeşinin paylaşımlarına tepkisiz kalmayan Özcan Deniz’den “Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en s*insisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Ama merak etme! Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırlağım video duruyor ve bir s*aygızlığını daha bekliyor.” paylaşımında bulundu.

Özcan Deniz Paylaşımları (1)

Ardından “Yurda Hanım akşamı bekle bitanem” sözleriyle gözdağı geldi.

Özcan Deniz Ailesiyle Polemiği (4)

Sizler için Özcan Deniz eşi kaç yaşında ve kimdir sorularına yanıt bulduktan sonra yaşanan polemikleri aktardık.

Özcan Deniz Paylaşımları (2)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz