Türkiye’nin gündemine oturan fenomen çiftlerin kara para aklama olaylarının ardı arkası kesilmiyor! Ünlü Avukat Feyza Altun son günlerde dikkatleri sosyal medyada paylaştıkları şaşalı hayatlarıyla bilinen Tayyar Öz ve Özlem Lina Öz çiftine çekti. Tayyar Öz kimdir ve neden açığa alındığına dair detayları sizler için paylaştık…

Feyza Altun, Özlem Lina Öz ve eşi Op. Dr. Tayyar T. Öz'un yaşantılarına dikkat çekerek bu konunun incelenmesi gerektiğini belirtiyor.

tayyar-oz-ozlem-oz

Op. Dr. Tayyar Öz Biyografi

Tayyar Öz’ün kendine ait İstanbul Ataşehir’deki kliniğinin internet sayfasında eğitim ve kariyer geçmişine dair bilgileri aktaralım…

1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğan Op. Dr. Tayyar Öz, ilk ve orta öğrenimini de Süleymanlı köyünde tamamlamıştır. Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesi’nden mezun olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazanarak doktorluğa adım atan Tayyar Öz, TUS sınavı sonucunda İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünü kazanmıştır. Görevinde 5 yılını tamamlamasının ardından ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanını almıştır. Mecburi görevini ise Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesinde yapmıştır.

oz-cifti

Tayyar Öz Neden Açığa Alındı? Doktor Tayyar Öz ile Alakalı Avukat Feyza Altun’un İddiaları

Feyza Altun'un işaret ettiği isimler arasında yer alan Özlem Lina Öz ve Dr. Tayyar Öz çifti, bir kozmetik firması kurduğu ve 2022 yılında 245 bin TL vergi ödediği iddiasıyla gündeme gelir. Ancak, bu çiftin 2022 model bir Range Rover gibi lüks bir araca sahip olmaları, Altun'un dikkatini çeken bir diğer nokta. Bu konu çeşitli iddialarla birlikte inceleniyor.

Ayrıca, Dr. Tayyar Öz'ün soyadı ve mesleği de ilginç bir detay içeriyor. Avukat Altun, Dr. Tayyar Öz'ün soyadının "Öz" olduğunu ve bazı bilgilere göre "Tayyar Özsefil" adında bir ortopedi uzmanının da bulunduğunu ifade ediyor. Bu durum bir tesadüf olarak görülebileceği gibi kişinin soyadını değiştirmiş olabileceği iddiasını da gündeme getiriyor.

Özlem Lina Öz ve Dr. Tayyar Öz'ün lüks yaşantıları ve doktorluk meslekleri üzerine de odaklanan Feyza Altun, çiftin bir klinik işlettiğini ve alternatif tıp uygulamaları yaptığını belirtiyor. Ayrıca, Dr. Tayyar Öz'ün muhafazakar bir kitleye hitap ettiği ve bu tür uygulamaları gerçekleştirdiği konusuna da değiniyor.

Tayyar Öz’ün Eşi Kimdir?

Özlem Lina Öz'ün kişisel yaşamı hakkında da bilgi veren Altun, onun Karabük Safranbolulu olarak bilindiğini, hemşirelik mezunu olduğunu ve eğitimini tamamladıktan sonra Dr. Tayyar T. Öz ile evlendiğini ifade ediyor. Ayrıca, Özlem Lina Öz'ün ailesiyle olan ilişkisi ve sosyal medya paylaşımlarına da dikkat çekiyor.

Yıllardır sosyal medyada yer alan Özlem Öz’ün Instagram hesabında güncel olarak 2,5 milyonu aşan takipçisi bulunuyor. Özlem Lina Öz Youtube kanalını 2020 yılında açtığını ve ilk videosunun ‘’Nasıl Tanıştık? Doktor Hemşire Aşk Hikayesi / Babamdan Kaçtı’’ isminde olduğunu görüyoruz.

Tayyar Öz ve Özlem Lina Öz Çiftinin Aşırıya Kaçan Hayatları Araştırılıyor!

tayyar-ozlem-oz-cifti

Başlangıçta yansıttıkları yüksek yaşam kalitesinin giderek abartı derecelere varması ise Özlem Lina Öz’ün sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla gözler önüne seriliyor.

Öz’ün bir de güzellik salonu bulunuyor. Hem paylaşımları hem de mesleği sebebiyle sosyal medyada da sık sık ‘’Dilan Polat’ı taklit ediyor’’ adlı yorumlar alıyordu. Aynı zamanda eşi Tayyar Öz ile birlikte Özlem kurdukları bir kozmetik firmaları da bulunmaktadır.

Dr. Tayyar Öz adında kurulan bu firma dökülme karşıtı şampuanlardan çocuk macununa kadar farklı kategorilerde ürünler içeriyor. Ortopedist olmasına karşın Dr. Tayyar Öz zayıflama ürünleri dahi satıyor. Biraz incelediğimizde Op. Dr. Tayyar Öz şikayet aramalarının oldukça fazlalaştığını görüyoruz.

Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim? Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim?

Altun, Öz çiftinin ürünlerinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak özellikle de çocuklar için üretilen macunların içinden kurt çıktığını iddia ediyor. Bu ürünlerin hijyenik olmayan üretim yerlerini de paylaşan avukat, son kullanma tarihi geçmiş ürünlere yeni etiketler basarak halk sağlığını tehdit ettiklerini de öne sürüyor.

dr-tayyar-oz-urun

MASAK’ın incelemeye aldığı olay sonucunda Tayyar Öz açığa alındı haberleri hızla yayıldı. Kendi markaları olan Dr. Tayyar Öz yorumları ise olumsuz bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Tüm bu iddialar ve negatif yorumlara karşın Öz çifti üretim tesislerini gezdikleri videolar yayınlamaya, ürünlere gelen pozitif yorumları sosyal medya hesaplarında paylaşmaya ve altın takılarının birçoğunun imitasyon olduğuna dair paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Bu gelişmeler, Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz'ün yaşamları ve işleri hakkında merak uyandırıyor.

Kaynak: Özlem Sucu