KPSS’de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Adaylara Tam Destek KPSS’de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Adaylara Tam Destek

Okul bahçesine motosiklet ve elektrikli bisikletlerin park edilmesi kararının okul idaresinin keyfi bir isteği olmadığını dile getiren Okul Aile Birliği Başkanı Salim Yıldız, “Okulumuz öğrencilerine ait motosikletlerin okul dışına alınması okul idaresi ve Okul Aile Birliği kararı ile alınmış olup, alınan bu kararda öğrencilerin güvenliği gözetilmiştir. Okulumuzda 913 öğrenci öğrenim görmektedir. Bu öğrencilerden yaklaşık 200’ü motosiklet kullanmakta olup, okul içerisinde özellikle öğlen araları ve çıkış saatlerinden yaşanan yoğunluk, kazalara sebep olacak riskler taşımaktadır. Olabilecek kazaların önüne geçmek ve okul güvenliğini gözetmek amacı ile motosikletler okul içerisine alınmamaktadır” dedi.

OKUL (2)-2

Yıldız, “Öğrencilerin birçoğu ehliyetsiz ve gerekli önlemleri almadan motosiklet kullanıyor. Biz öğrencilerimizin güvenliğinden sorumluyuz” diye konuştu. Öte yandan yapılan habere yorum yapan velilerin kimisi destek verirken, kimi veliler ise karşı çıktı.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz