ne-gemiler-yaktim-ilk-bolum

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Devrim Özkan ve Deniz Baysal'ın başrolünü paylaştığı dizi 4 Aralık Pazartesi günü ilk bölümü ile Show TV ekranlarında yayınlandı.

WhatsApp Image 2023-12-05 at 12.04.35 (1)

İlk bölümüyle seyirciyi etkilemeyi başaran Ne Gemiler Yaktım dizisi X (Twitter) platformunda gündem oldu. Peki Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisi oyuncuları kim? İlk bölümde neler oldu? Tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik.

ne-gemiler-yaktim-dizisi

Ne Gemiler Yaktım Dizisi Konusu Nedir?

Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan ‘Ne Gemiler Yaktım’, iki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelelerine seyirci olacaksınız.

ne-gemiler-yaktim-yasemin-fidan

Fidan’ın geride bıraktığı, karanlık bir adam olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ile Rutkay’ın pis işlerini açığa çıkartmak için uğraşan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil) ise Yasemin ve Fidan’ın hayatlarını tamamen değiştirecek noktada yer alacaklar.

ne-gemiler-yaktim-dizi-oyunculari

Ne Gemiler Yaktım Dizisi Oyuncuları Kimler?

  • Deniz Baysal Yurtcu- Yasemin
  • Devrim Özkan- Fidan
  • Berk Hakman- Rutkay
  • Erkan Kolçak Köstendil- Toprak
  • Çiğdem Selışık Onat- Neriman
  • Macit Koper- Tevfik
  • Mert Denizmen- Sinan
  • Onuryay Evrentan- Zehra
  • Züleyha Yıldız- Rengin
  • Melisa Duru Ünal- Zeynep
  • Nazmi Kırık- İhsan Müdür
  • Ata Çağan Timur- Semih
  • Süreyya Kilimci- Perihan

Ne Gemiler Yaktım Dizisi Oyuncuların Karakterleri

Deniz Baysal Yurtcu Kimdir- Yasemin

deniz-baysal-yasemin

Hayat mücadelesi veren, zeki, pratik ve potansiyeli çok yüksek bir kadın. Her zorluğa tek başına göğüs geren, kızını her şeyin üzerinde tutan yalnız, biraz da yorgun bir anne.

Devrim Özkan- Fidan

devrim-ozkan-fidan

Zor güvenen, kimseye çabuk açılmayan, katı biri. Hayatta en çok kızını ve anne olmayı seviyor. Dışarıdan gelebilecek bir tehlikeye karşı her zaman tetikte.

Berk Hakman- Rutkay

berk-hakman-rutkay

Psikiyatristler tarafından narsist olarak adlandırılan kişilik yapısındadır. Empati yeteneği gelişmemiş, vicdan azabı çekmeyen, duyguları çok kolay taklit edebilen biridir. İstediği olmadığında hızla agresifleşir. Ama bir yanıyla da çok zekidir.

Erkan Kolçak Köstendil- Toprak

erkan-kolcak-kostendil-toprak

Ağzı laf yapar, uyanıktır, dikkatlidir. Tezcanlı ve inatçı olması ona zaman zaman hata yaptırır. Düz bir adamdır; sevdiğini sever sevmediğini sevmez. Grisi yoktur, güvenilirdir.

Çiğdem Selışık Onat- Neriman

cigdem-selisik-onat-neriman

Acımasız, istediğini alan ve oğlunu kimseyle paylaşamayan bir kadındır. Giyinmeyi kuşanmayı hem çok iyi bilir hem de çok sever.

Macit Koper- Tevfik

macit-koper-tevfik

Yasemin’in babası, Rengin’in dedesi.

Aşçıdır. İşini çok sever. Evinin hemen altındaki esnaf lokantasının sahibidir. Kendi pek farkında olmasa da bir kara mizah ustasıdır.

Mert Denizmen- Sinan

mert-denirmen-sinan

Vefa Esnaf Lokantası’nın şef garsonu, Tevfik’in dostudur. Müzmin bekar, görünüşüne meraklı, bakımlı, düzenli tertipli bir adamdır.

ne-gemiler-yaktim

Ne Gemiler Yaktım dizisi konusunu, oyuncularını sizlerle paylaştık. Peki dizi hangi kanalda, hangi günde ve saat kaçta yayınlanıyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında Pazartesi günleri saat 20.00’da yayınlanıyor.

Ne Gemiler Yaktım Dizisi İlk Bölümde Neler Oldu?

Ne Gemiler Yaktım'ın ilk bölümünde; Kızı Zeynep’le birlikte günlerdir kocası Rutkay’dan (Berk Hakman) kaçan Fidan (Devrim Özkan), bir tesadüf eseri Yasemin’in (Deniz Baysal) kızı Rengin’in hayatını kurtarır.

ne-gemiler-yaktim-dizisi-ilk-bolumde-neler-oldu

Kızı Zeynep’le birlikte günlerdir kocası Rutkay’dan kaçan Fidan, bir tesadüf eseri Yasemin’in kızı Rengin’in hayatını kurtarır. Bu sayede başlayan dostlukları iki kadının da hayatlarının dönüm noktası olacaktır. Fidan’ın geçmişinden habersiz olan Yasemin, ‘kadın kadının yurdudur’ diyerek onu ve kızını evine alır. Ne var ki Fidan’ın yüzünden kendi kızının tehlikeye düşmesini engelleyemez. Kızını kurtarmak için yapacağı hamle, yollarının Komiser Toprak’la kesişmesine neden olur. Şimdi Yasemin ve Fidan’ın dostluğu bir suç ortaklığına dönerken ikisinin de hayatı sonsuza kadar değişmiştir.

ne-gemiler-yaktim-dizi-oyunculari-kimler

ne-gemiler-yaktim-erkan

Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim? Mehmet Ali Erbil Kaç Kere Evlendi? Ünlü Şovmenin Eski Eşleri Kim?

ne-gemiler-yaktim-oyunculari

yasimin-kizi

devrim-ozkan-fidan-ne-gemelr-yaktım

ne-gemiler-yaktım-dizisi-konusu

Ne Gemiler Yaktım 2. Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz