Ünlü pop sanatçısı Mustafa Sandal ve Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic'in evliliğinden dünyaya gelen Yaman Sandal, son dönemde magazin gündemine oturdu. Alaçatı'nın renkli sokaklarında, Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızı Su Atacan ile bir araya gelen Yaman, basın mensuplarının dikkatini çekti. İkili, oldukça şaşkın olduklarını ve henüz yeni tanıştıklarını ifade ettiler.

Mustafa Sandal’ın Oğlu Yaman Sandal Kimdir (1)-3

Bu olay, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve Mustafa Sandal’ın oğlu Yaman Sandal kimdir soruları araştırılmaya başlandı. Peki Yaman Sandal kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? İşte detaylar…

Mustafa Sandal’ın Oğlu Yaman Sandal Kimdir (2)

Mustafa Sandal’ın Oğlu Yaman Sandal Kimdir?

Yaman Sandal, ünlü pop sanatçısı Mustafa Sandal ve oyuncu-şarkıcı Emina Jahovic'in oğlu olarak tanınır. Ayrıca, ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan'ın yeğeni olmasıyla da dikkat çeker. Yaman'ın Yavuz adında bir erkek kardeşi vardır. Sanat ve müzik dünyasında yer alan ailesine rağmen, Yaman kendi ilgi alanlarını ve yeteneklerini de geliştirmeye devam ediyor.

Mustafa Sandal’ın Oğlu Yaman Sandal Kimdir (1)-2

Yaman Sandal Kimdir?

Yaman Sandal, 13 Ocak 2008 yılında dünyaevine giren Mustafa Sandal ve oyuncu-şarkıcı Emina Jahovic'in oğludur. Yaman aynı yıl 8 Ağustos’ta dünyaya gelmiştir. Mustafa Sandal ve Emina Jahovic daha sonra 2018 yılında evliliklerini sonlandırmıştır. Yaman Sandal babasının izinden giderek Haziran ayında sözü müziği kendisine ve Emin Uyrun’a ait olan bir single yayınladı.

Yaman Sandal Yaklaş Yanıma

Yaman Sandal ve Emin Uyrun'un "Yaklaş Yanıma" singelını dinlemek için linke tıklayabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=wbJQYj7FUfE

Yaman Sandal Kimdir (4)

Ayrıca ünlü çiftin oğulları Yaman, mutlu evlilikleriyle sanat camiasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan’ın kızları Su Atacan’la görüntülendi.

Yaman Sandal Sevgilisi Kimdir (3)

İbrahim Tatlıses'in kızı polis memuruyla da tartışmış! “Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” İbrahim Tatlıses'in kızı polis memuruyla da tartışmış! “Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?”

Yaman Sandal Kaç Yaşında?

Adı son zamanlarda gündemde olan Mustafa Sandal’ın oğlu Yaman Sandal 13 Ocak 2008 yılında dünyaya gelmiş olup 2024 yılı itibarıyla 15 yaşındadır.

Yaman Sandal Kiaç Yaşında

Yaman Sandal Nereli?

Babası Mustafa Sandal gibi Yaman da doğma büyüme İstanbulludur.

Yaman Sandal Kimdir (1)

Yaman Sandal Sevgilisi Kimdir?

Yaman Sandal, mutlu evlilikleriyle sanat camiasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan’ın kızları Su Atacan’la birlikte olduğu bilinmektedir.

Yaman Sandal Sevgilisi Kimdir (2)

Genç çift geçtiğimiz ay birlikte Alaçatı sokaklarında görüntülenmişti. Karşılarında basın mensuplarını görünce şaşkına dönen ikili, yeni tanıştıklarını belirterek "İlk defa birlikte fotoğrafımız çekiliyor" ifadelerinde bulunmuşlardı. Ayrıca çift, Mustafa Sandal'ın konserinde de birlikte eğlendi.

Yaman Sandal Sevgilisi Kimdir (1)

Yaman Sandal ve Su Atacan Nasıl Tanıştı?

Birlikte ilk defa görüntülenen Yaman Sandal ve Su Atacan çifti basın mensuplarına nasıl tanıştıklarını da söylediler. Genç çift ailelerinin daha önceden tanıştıklarını, kendilerinin de Göcek'te bir koyda yatları yan yana demirliyken tanıştıklarını açıkladı.

Yaman Sandal Sevgilisi Kimdir (1)-1

Mustafa Sandal’ın oğlu Yaman Sandal kimdir öğrendik. Peki Yaman Sandal’ın sevgilisi, Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ’un kızları Su Atacan kimdir? Gelin birlikte bakalım.

Mustafa Sandal’ın Oğlu Yaman Sandal Kimdir (1)-1

Su Atacan Kimdir?

Su Atacan ünlü oyuncu Yağmur Atacan ve güzel model, oyuncu Pınar Altuğ çiftinin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Doğum tarihi 27 Ocak 2009, doğum yeri ise İstanbul’dur. 2024 yılı itibarıyla 14 yaşındadır.  İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde doğmuştur. Su Atacan, baba tarafından aslen Gaziantepli, anne tarafından ise aslen Gümüşhane’lidir. 

Su Atacan Kimdir

Kaynak: Ayşenur Yılmaz