Faili meçhul sayısız cinayeti aydınlatan araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Haziran'da sezon finali yapmıştı. Hafta içi her gün 10.00-13.00 saatleri arasında ATV'de yayınlanan 16 yıldır izleyicilerle buluşan ve en çok izlenen programlardan biri olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert"in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor.

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor (1)-1

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Müge Anlı'nın ekrana döneceği tarih merakla takip edilirken, konuyla ilgili açıklama sonunda yapıldı. Peki Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 2024 yeni sezon hangi gün, saat kaçta? Detaylar haberimizin devamında…

Müge Anlı Ile Tatlı Sert Ne Zaman Başlayacak (2)

Müge Anlı Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

ATV ekranlarında ilgiyle takip edilen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı, yeni sezona büyük bir heyecanla dönmeye hazırlanıyor. 16 yıldır yayınlanan program, gündüz kuşağı programlarının tartışmasız rakipsiz lideri haline geldi.

İlgili İçerik: Lidya Müge Akdağ Kimdir? Müge Anlı'nın Kızı Kaç Yaşında? Babası Kim?

Müge Anlı Ile Tatlı Sert Ne Zaman Başlayacak (3)

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu program, özellikle ele aldığı kayıp vakaları ve aydınlattığı birçok cinayetle sürekli gündemde kalıyor. Anlı ve ekibi, bu hassas konuları büyük bir özenle incelemeye devam edecek.

Müge Anlı Ile Tatlı Sert Ne Zaman Başlayacak (1)

Geniş bir kitleye hitap eden ve her gün merakla beklenen programın yayın tarihi de merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 2024 yeni sezon tarihi açıklandı.

Müge Anlı 2024 Yeni Sezon Ne Zaman (2)

Müge Anlı yeni sezon 26 Ağustos Pazartesi ya da 2 Eylül Pazartesi günü yayına saat 10:00'da başlayacağı biliniyor.

Müge Anlı 2024 Yeni Sezon Ne Zaman (3)

Müge Anlı Kanal mı Değiştiriyor?

ATV’in sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, ülke genelinde en çok takip edilen programlar arasında. Hayliyle hakkında birçok söylenti çıkıyor. Müge Anlı kanal mı değiştiriyor soruları dönmeye başladı. Ancak böyle bir değişikliğin olacağına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Müge Anlı 2024 Yeni Sezon Ne Zaman (4)

Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor öğrendik. Müge Anlı hakkında merak edilen soruları da cevapladık. İşte Müge Anlı kimdir sorusunun cevabı…

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor (3)

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Anlı, Lisans eğitimini tamamlamasının ardından yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine yaptı.

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor (5)

1993 yılında evlendiği eşi gazeteci Burhan Akdağ'dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, televizyon kariyerine magazin alanından giriş yaptı.

Ekranlarda ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Dobra Dobra isimli programlara adım atan Müge Anlı, bu programda edindiği sunuculuk deneyimini farklı alanlara taşıdı.

İbrahim Tatlıses'in kızı uçakta olay çıkartmıştı! Gözyaşlarıyla kendini böyle savundu İbrahim Tatlıses'in kızı uçakta olay çıkartmıştı! Gözyaşlarıyla kendini böyle savundu

Ünlü sunucu, ATV ekranında tek başına sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirdi. Eğitimini aldığı Hukuk konusundaki tecrübe ve bilgisini de kullanan Müge Anlı, programında faili meçhul cinayetleri ve yakınlarını arayan insanları konu olarak ele almaktadır.

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor (4)

Müge Anlı, 20 Haziran 2022 tarihinde sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu, 25 Haziran 2022 tarihinde evlendi.

MÜGE ANLI HANGİ PROGRAMLARI SUNDU?

  • 2006-2008 Dobra Dobra
  • 2008- Müge Anlı İle Tatlı Sert
  • 2010-2011 Mektubunuz Var
  • 2019- Güven Bana

Müge Anlı 2024 Yeni Sezon Ne Zaman (1)

MÜGE ANLI ÖDÜLLERİ

  • 2016 - 43. Altın Kelebek Ödülleri (En İyi Kadın Sunucu)
  • 2018 - 45. Altın Kelebek Ödülleri (En İyi Kadın Sunucu)
  • 2020 - 46. Altın Kelebek Ödülleri (En İyi Kadın Sunucu)
  • 2021 - 47. Altın Kelebek Ödülleri (En İyi Kadın Sunucu)
  • 2022 - 48. Altın Kelebek Ödülleri (En İyi Kadın Sunucu

Müge Anlı Ne Zaman Başlıyor (2)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz