Dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme alıyor. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. 

Kızıl Goncalar Oyuncuları

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in olduğu Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin kaleme alıyor. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin dikkat çeken genç oyuncusu Mina Demirtaş izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli? İşte Mina Demirtaş’ın hayatı…

Kızıl Goncalar Konusu (2)

Mina Demirtaş Kaç Yaşında?

Mina Demirtaş kaç yaşında sorusu birçok Kızıl Goncalar dizisi fanı tarafından merak ediliyor. Ekranların genç ve başarılı oyuncusu Mina Demirtaş 20 Şubat 2005 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk oyunculuk deneyimini 2021 yılında henüz 16 yaşındayken “Akif” filmi ile yaşadı. Güzel oyuncu Mina Demirtaş 2024 yılı itibarıyla 19 yaşındadır.

Mina Demirtaş Kaç Yaşında

Mina Demirtaş Kimdir?

Dizi ve film oyuncusu olan Mina Demirtaş 20 Şubat 2005 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2024 yılı itibarıyla 19 yaşında olan genç oyuncu çocukluk dönemini İstanbul’da geçirerek ilk, orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk eğitimi aldı.

Mina Demirtaş Boyu Kaç

Güzel oyuncu Seher Beşyaprak Menajerlikle çalışmaya başlamış olup ilk olarak reklam fimlerinde boy gösterdi.

Mina Demirtaş Kimdir

Mina Demirtaş, oyunculuk kariyerine 2021'de, sadece 16 yaşındayken "Akif" filmiyle adım attı. Sonrasında "Kabahat" ve "Beraber" adlı filmlerde de performans sergiledi. "Kabahat" filmindeki rolüyle Altın Koza Ödülleri'nde Türkan Şoray Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Demirtaş, ilk dizi deneyimini "Kızıl Goncalar" ile yaşadı ve şu anda "NOW TV" ekranlarında yayımlanan dizide Meryem Tezel'in üstün zekalı kızı Zeynep karakterini canlandırıyor.

Mina Demirtaş Kaç Yaşında (2)

Mina Demirtaş Nereli?

Kızıl Goncalar’ın gözde oyuncularından olan Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli en çok merak edilenler arasında. Mina Demirtaş kaç yaşında öğrendik. Peki Demirtaş nereli? Mina Demirtaş İstanbul doğumludur ve yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Mina Demirtaş Nereli (2)

Yoğun bakıma alınmıştı... Reha Muhtar’ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme Yoğun bakıma alınmıştı... Reha Muhtar’ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Mina Demirtaş Burcu Nedir?

20 Şubat doğumlu olan Mina Demirtaş Balık burcudur.

Kızıl Goncalar Zeynep Kimdir

Mina Demirtaş Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Genç ve güzel oyunca Mina Demirtaş 165 cm boyunda ve 50 kilo ağırlığındadır.

Mina Demirtaş Kaç Yaşında (1)-1

Mina Demirtaş Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Mina Demirtaş’ın rol aldığı film ve diziler aşağıdaki gibidir;

  • Akif - Suad Ersoy (TV Dizisi 2021)
  • Kabahat – Reyhan (Sinema Filmi 2022)
  • Beraber – Azra (Sinema Filmi 2023)
  • Kızıl Goncalar - Zeynep Tezel (TV Dizisi 2023 - Günümüz)

Mina Demirtaş Hangi Dizilerde Oynadı

Mina Demirtaş kaç yaşında ve hayatı hakkında bilgi verdik. Peki Kızıl Goncalar dizisindeki Zeynep karakteri kimdir? İşte cevabı…

Kızıl Goncalar Zeynep Kimdir?

Mina Demirtaş’ın hayat verdiği Zeynep karakteri Meryem’le Naim’in kızıdır ve daha 16 yaşındadır. Zeynep hayatında hiç büyük şehir görmemiş, hiç okula gitmemiştir. İstanbul’a gelmek onun için yeni ihtimaller demektir.

Kızıl Goncalar Zeynep

Kızıl Goncalar Konusu

Kızıl Goncalar, Meryem ve Levent'in yollarının kesişmesiyle başlıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen birleştirici bir güç tarafından kaderleri kesişen ikili için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak... Meryem ve Levent'i bir araya getiren birleştirici güç ise 'evlatları' oluyor.

Kızıl Goncalar Ne Zaman Başlayacak (1)

Evlat söz konusu olduğunda anneliğin veya babalığın birleştirici bir güç oluşuna dikkat çeken dizide Özcan Deniz, seküler bir Atatürkçü olan Levent Alkanlı karakterine hayat veriyor. Yıllar sonra televizyon ekranlarına dönen Özgü Namal ise mutaasııp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem Tezel karakteriyle karşımıza çıkıyor.

Kızıl Goncalar Konusu (1)-1

Kızıl Goncalar Oyuncuları

  • Özcan Deniz - Levent Alkanlı
  • Özgü Namal - Meryem Tezel
  • Mert Yazıcıoğlu - Cüneyd Güneş
  • Erkan Avcı - Sadi Hüdayi Güneş
  • Hazal Türesan - Beste Özdemir Alkanlı
  • Mert Turak - Naim Tezel
  • Selen Öztürk - Hasna Güneş
  • Şerif Erol - Suavi Alkanlı
  • Duygu Sarışın - Hande Alkanlı
  • Tuğrul Tülek - Seçkin Özarslan
  • Sitare Akbaş - Birgül Tezel
  • Mina Demirtaş - Zeynep Tezel
  • Esma Yılmaz - Mira Alkanlı

Kızıl Goncalar Ne Zaman Başlayacak (2)

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Sevilen dizi Kızıl Goncalar'ın yeni sezon çekimleri başladı ancak yapımdan yayın tarihine ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Ancak dizinin Eylül ayı sonuna doğru ekrana gelmesi bekleniyor.

Bu yazımızda Mina Demirtaş kaç yaşında sorusunu cevapladık…

Kızıl Goncalar dizisi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için "Kızıl Goncalar Dizisi" yazımızı okuyabilirsiniz.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz