Migros Cin Fiyatları 2024: (ZAMLI) Gordon’s Dry, Adalin, Gilbey’s

Migros Cin Fiyatları 2024: (ZAMLI) Gordon’s Dry, Adalin, Gilbey’s

ABONE OL
28 Haziran 2024 19:50
Migros Cin Fiyatları 2024: (ZAMLI) Gordon’s Dry, Adalin, Gilbey’s
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Migros, ülkemizde alkol fiyatlarına gelen zamlardan sonra cin fiyat listesini güncelledi! Yeni açıklanan listeye göre Migros cin fiyatları 2024 yılında kaç TL oldu? Sizler için güncel bilgileri listeliyoruz. Gordon’s Dry, Adalin, Gilbey’s gibi pek çok farklı markanın güncel fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

Migros 100’lük, 70’lik, 50’lik ve 35’lik cin fiyatları için zamlı listeyi mağazalarında uygulamaya başladı. Buna göre neredeyse tüm markaların ve çeşitlerin fiyatının arttığını söyleyebiliriz. Ek olarak Migros cin alkol fiyatlarına ne kadar zam geldi? İşte yanıtı…

Migros Cin Markaları: Ne Kadar Zam Geldi?

Türkiye’de alkollü içeceklere gelen zamlar, vatandaşların her zaman gündeminde… KDV ve ÖTV’den kaynaklanan zamların fiyatları artık ulaşılamaz boyutlara taşıdığını söyleyebiliriz. Migros cin fiyatlarına gelen zam sonrasında ise tüketiciler daha çok yeni güncel listeyi araştırıyor. Sizler için Migros cin markalarına göre zamlı fiyat listesini açıklıyoruz.

Migros cin fiyatı, tüm markalar için ortalama olarak %20 – 30 arasında bir oran ile artırılmıştır. Yeni fiyatlar ise Gordon’s Dry, Cin Adalin ve Gilbey’s gibi markalara göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle yeni fiyat listesini aşağıdaki tablolar aracılığıyla takip etmenizi öneriyoruz. Cin fiyatları Migros’ta ne kadar oldu? İşte detaylar…

Migros Cin Fiyatları 2024: Yeni Zamlı Liste

Migros cin tonik fiyatları 2024 yılı için zamlandı! Gilbey’s, Gordon’s, Beefeater, Hendricks gibi markaların yeni listeyi yayınlamasıyla birlikte satış noktalarındaki fiyatlar da tek tek değişiyor. Migros marketler tarafından açıklanan yeni listeyi aşağıdaki tablo aracılığıyla öğrenebilirsiniz. İşte yeni cin fiyat listesi…

Migros cin fiyatları 2024 yılı itibariyle aşağıdaki gibi güncellenmiştir:

Hendricks Gin Migros Fiyatı 70 cl900 TL
Gordon Cin Fiyatı Migros 50’lik590 TL
Gordon’s Pink Cin Fiyatı 70’lik (Premium)750 TL
Tanqueray Cin Fiyatları 70’lik (NO:10)1.500 TL
Migros Tekel Cin Fiyatı 100’lük420 TL
Beefeater Cin Fiyatları Migros 35’lik435 TL
Plymouth Gin Fiyatları 70’lik1.250 TL
Maestro Cin Fiyatı Migros 100’lük (İstanbul)725 TL
Migros 70’lik Cin Fiyatları (Bombay Sapphire)1.090 TL
Malfy Cin Fiyat Listesi 70’lik (Rose)1.250 TL
Monkey 47 Gin Fiyatları 50’lik1.400 TL
100’lük Gilbey’s Cin Fiyatı800 TL

Migros cin fiyat listesi güncel olarak yukarıdaki tabloda verilmiştir. Fiyatlar, tüm Migros mağazaların için geçerlidir. Ek olarak diğer satış noktalarında farklılık gösterebilecektir. Bu nedenle cin fiyatlarını tüm satış noktaları arasında karşılaştırmanız önerilmektedir.

Migros cin fiyatlarını bazı markaları ve çeşitler için daha detaylı olarak inceleyelim…

1- Migros Gordon’s Dry Cin Fiyatları

migros gordons dry cin fiyatları
migros gordons dry cin fiyatları

Migros Gordon’s Dry gin fiyatları güncel olarak şu şekildedir:

Gordon 35’lik Cin Fiyatı Migros420 TL
Gordon’s Dry 50’lik Cin Fiyatları590 TL
Gordon’s Dry 70’lik Cin Fiyatı Migros740 TL
Migros Gordon Cin Fiyatı 100’lük1.000 TL
Gordon’s Premium Pink Cin Fiyatları 70’lik750 TL
Gordon’s Sicilian Lemon Cin Fiyatları 70’lik750 TL

2- Migros Adalin Cin Fiyatı

migros adalin cin fiyatları
migros adalin cin fiyatları

Migros cin fiyatları listesinde Adalin markasına ait çok fazla seçenek olmasa da tüketicilere yönelik güncel fiyat bilgilendirmesini yapmak önemlidir. İşte detaylar…

Migros Cin Adalin fiyatları güncel olarak aşağıdaki gibidir:

  • Cin Adalin 35’lik Fiyatları (Migros): 300 TL
  • Migros Cin Adalin Fiyatı 70’lik: 560 TL

3- Migros Gilbey’s Gin Fiyatları

migros gilbeys cin fiyatları
migros gilbeys cin fiyatları

Son olarak Gilbey’s cin markasına yer verelim. Migros gin fiyatları 2024 listesinde ilgili markanın birçok çeşidi yer alıyor. Neredeyse tüm mağazalarda bu cin markasını bulabiliyorsunuz. Bu nedenle fiyatları incelemek gerekebilir.

Migros cin fiyatları 2024 yılında Gilbey’s markası için şu şekildedir:

  • Gilbey’s Cin Fiyatları 35’lik: 310 TL
  • Migros Gilbey Cin Fiyatı 50’lik: 430 TL
  • Gilbey’s Gin Fiyatları 70’lik: 570 TL
  • Gilbey’s Cin Fiyatı 100’lük: 800 TL

Migros cin fiyat listesi bazı marka ve çeşitleri için bu şekildedir. 5M gibi büyük mağazalarda daha fazla çeşitlilik bulabilir, fiyatları kontrol edebilirsiniz. Migros cin alkol fiyatlarına dair indirim ve kampanya bilgileriyle yazımızı noktalayalım.

Migros Cin İndirimi – Kampanyası

Migros cin fiyatları her ne kadar yeni yıla zam ile başlasa da satıcı kurum, indirim ve kampanyalarla fiyatları aşağı çekebilmektedir. Migros alkol indirimleri, daha çok yılbaşı vb. gibi özel günlerde gerçekleştirilmektedir. Günümüzde her ne kadar indirim ya da kampanya bulunmasa da önümüzdeki günlerde bu uygulama beklenmektedir.

Migros cin fiyatı için indirim takibini sadece mağazalardan yapabiliyorsunuz. Alkollü içeceklerin reklamının yapılması yasak olduğundan dolayı Migros, duyuru kanallarından bu bilgileri verememektedir. Sizler için gelişmeleri takip ediyoruz ve herhangi bir indirim olması durumunda bu sayfa üzerinden bilgi sahibi olabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.