Salihli’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1’i çocuk 2 yaralı Salihli’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1’i çocuk 2 yaralı

Açıklamada, ‘Panonun sağ üst tarafında asılı olan belge incelendiğinde CHP Belediye Meclis Üyelerinin isim, telefon ve adres bilgileri yazmaktadır. Partimiz Meclis Üyeleriyle ilgili ise bir bilgi bulunmamaktadır” denildi.

Açıklamada, “Bu yazıyla ne amaçlanmıştır diye Belediye Başkanına, ilgili Başkan Yardımcısı H.A.’ya ve Zabıta Müdürüne sormak gerekmiştir. Bu Meclis Üyelerine ayrıcalık mı tanınmaktadır, yazıda neden CHP logosu bulunmaktadır? Bununla ilgili zabıta memurlarına emir mi verilmiştir, bu kişilerden gelen talepler öncelikle ve usulsüz de olsa karşılanacak mı denmiştir? Amaç nedir, böyle bir yazı neden herkese açık panoda sergilenmiştir, orası Salihli Belediyesi değil CHP Belediyesi midir? Bütün Meclis Üyeleri eşittir ve şehrimizin değeridir, Salihli halkını temsil etmektedir. Anlaşılan o ki siz ayrıştırıcı olmamayı beceremeyecek seviyedesiniz. Her geçen gün hata üstüne hata yapmaktasınız. Böylesi eylemler partimizce asla kabul edilmeyecek olup istisnasız hepsinin karşısında durulacak ve takibi yapılacaktır. Bu fotoğrafı da kamuoyunun takdirlerine sunmaktayız. Saygılarımızla…” ifadelerine yer verildi.

Mhp Pano

Muhabir: ONAY OZAN