Medyanın çeşitli alanlarında boy gösteren isimlerden biri olan Melis İşiten özellikle Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi olarak da bilinmektedir.

Melis İşiten hakkında okuyucular çeşitli konuları merak etmektedir. Melis İşiten kimdir sorusu internette sıklıkla araştırılmaktadır. Biz de sizler için araştırdık. Ünlü oyuncu hakkındaki soruları yanıtladık. İşte detaylar...

Melis Isiten Kimdir8

Melis İşiten Kimdir?

Aile Çıkmazı, Reaksiyon, Maraşlı gibi çeşitli filmlerde oynamış olan Melis İşiten yaptığı açıklamalar ile sıklıkla sosyal medyanın gündemine oturmaktadır. Okuyucuların Uraz Kaygılaroğlu’nun eksi eşi olarak da bildikleri Melis İşiten hakkında merak edilen birçok konu bulunmaktadır. Melis İşiten kimdir sorusunu sizler için yanıtladık. Gelin ünlü oyuncuya yakından bakalım...

Melis İşiten 29 Haziran 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Melis İşiten kimdir sorusu ile araştırılan ünlü isim Yengeç burcudur.

Annesi Yasemin İşten ve babası da Okan İşiten'dir. İlk, orta ve lise eğitimden sonra üniversiteye geçen Melis İşten lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde almış ve orada tamamlamıştır.

Lisans eğitimi sırasında da oyunculuk üzerine dersler dışında da çalışmalar yapan Melis İşiten Oyuncu koçu İpek Bilgin’den ders almış bir isimdir. Ayrıca kendisi hem üniversitedeyken hem de sonrasındaki süreçte birçok tiyatro oyununda yer almıştır.

Başpehlivan Ali Altun kalp krizi sonucu hayatını kaybetti Başpehlivan Ali Altun kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Televizyonlarda ilk defa boy göstermesi ise 2014 yılında olmuştur. 2014 yılında yayınlanan “Reaksiyon” isimli dizide “Fatoş” karakterine hayat veren Melis İşiten ilk televizyon oyunculuğunu da böyle yaşamıştır. Yine aynı yıl, 2014’te “Yedi Güzel Adam” isimli diziye konuk olmuştur. Kariyeri boyunca çeşitli projelerde yer aldığı bilinen Melis İşiten’in kariyerinde sadece televizyon dizileri yoktur.

Ünlü oyuncu Melis İşiten aynı zamanda birçok sinema filminde de yer almış bir isimdir. Ayrıca Melis İşiten’in yazdığı bilinen bir kitap bulunmaktadır. “Hikayemi Ben Seçtim” isimli bu kitap güçlü diye nitelendirilebilecek kadınlar hayatta verdikleri mücadeleleri anlatan kısa öyküler içermektedir.

Melis İşiten kitabı için tanıştığı her kadının hikayesine bir yerden tutunmaya çalıştığını ve bu hikayelerin hepsinin kendi kadınlarına dönüştüğünü belirtmiştir.

2022 yılında Amasya’da trafik kazası yapması ile hayranlarını endişelendiren Melis İşiten ünlü tiyatro oyuncularının içinde bulunduğu minibüsün tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci ile yaralanmıştır.

Yine aynı minibüste bulunan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş ise hayatını kaybetmiştir. Melis İşiten’in eski eşi Uraz Kaygılaroğlu o dönem kaza için şu açıklamada bulunmuştur:

“Yaşanan trafik kazasından beri Melis ile irtibat halindeyiz. Çok korktuk, çok feci bir kaza yaşadılar. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Siz de, ''İyi mi, değil mi?'', ''Durumu ne?'' diye mesaj atmışsınız. Melis, yaralı ama durumu iyi. Değerlerinde bir sorun yok, hayati tehlikesi yok, kalıcı bir şeyi yok. Ceyhun da aynı şekilde. Ufak tefek yaraları var ama iyi. Sergen'in durumu biraz daha ağır. Bilgilerim bu kadar, sağ olun...”

Günümüzde Melis İşiten genellikle Garaj isimli YouTube kanalına içerik üretmektedir. Bu kanalda başta “Melis İşiten ile Zaten Şov” olmak üzere çeşitli vloglar ve sohbet videoları çekmektedir.

Melis Isiten Kimdir 2

Melis İşiten Kaç Yaşında?

1989 yılında doğan Melis İşiten 2024 yılı itibarıyla 35 yaşındadır.

Melis İşiten Nereli?

Melis İşiten kimdir sorusu ile araştırılan ünlü oyuncunun İstanbullu olduğu bilinmektedir. Melis İşiten aslen nereli sorusunun bilinen kesin bir cevabı yoktur. Ancak Melis İşiten bir röportajında ailesinin Kaş’ta bir oteli olduğunu belirtmiştir. Bu sebeple Melis İşiten’in aslen Antalyalı olduğu ihtimali de vardır.

Melis Isiten Kimdir3

Melis İşiten Nasıl Ünlü Oldu?

Birçok dizi ve filmde oynayan Melis İşiten’i popülerleştiren proje “Maraşlı” dizisi olmuştur. Maraşlı dizisinde hayat verdiği “Dilşad Türel” karakteri izleyiciler tarafından çok beğenilmiştir.

Melis İşiten Boyu Ve Kilosu

Ünlü oyuncu Melis İşiten’in boyu 1.70 m olarak bilinmektedir. Melis İşiten’in 53 kg olduğu bilinmektedir.

Melis Isiten Kimdir4

Melis İşiten Sevgilisi

Melis İşiten kimdir sorusu ile birlikte ünlü oyuncunun özel hayatı da merak edilmektedir.

Günümüzde sevgilisi olmadığı bilinen Melis İşiten’in Uraz Kaygılaroğlu’ndan ayrıldıktan sonra bir dönem Sergen Deveci ile birlikte olmuştur. Günümüzde sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

Melis İşiten Eşi Kimdir?

Melis İşiten günümüzde evli değildir. Ancak kendisi 2014 yılında Uraz Kaygılaroğlu ile evlenmiştir. 2014 yılında evlenen Melis İşiten Uraz Kaygılaroğlu çifti 5 sene sonra, 2019 yılında boşanmışlardır. Çiftin evliliğinden bir kız çocukları olmuştur.

Melis Isiten Kimdir7

Melis İşiten Çocuğu

Melis İşiten’in Uraz Kaygılaroğlu ile olan evliliğinden Ada Kaygılaroğlu isminde bir kızı vardır. 2016 yılında doğan Ada Kaygılaroğlu günümüzde 8 yaşındadır.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz