Mehmet Ali Erbil TikTok

Televizyon dizileri, sinema filmleri ve eğlenceli yarışma programlarıyla görmeye alışık olduğumuz Mehmet Ali Erbil TikTok'ta karşımıza çıkıyor. Son dönemlerde TikTok dünyasından kopamayan Mehmet Ali Erbil'in açtığı canlı yayınlar kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Bunun nedeni ise yayın esnasındaki kavgaları ya da sözleri...

dilan polat-2

Mehmet Ali Erbil'den "Dilan Polat"lı Yanıt

Mehmet Ali Erbil TikTok yayınlarıyla gündeme geliyordu. Kazancı da konuşulan Erbil'in ne kadar kazandığı merak konusu oldu. Erbil, Dilan Polat yanıtıyla dikkat çekti.

Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kim? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Nereli? Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kim? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Nereli?

Mehmet Ali Erbil TikTok'tan Ne Kadar Kazanıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan magazin programı 2. Sayfa'da bugün Mehmet Ali Erbil'in TikTok'ta ne kadar kazandığı konuşuldu. Geçen yıl programa katılan TikTok fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in TikTok'tan günlük olarak 70 ile 100 bin TL  kazandığını söylemişti.

Bu konu 2. sayfa programında bugün yeniden gündeme geldi. İddialara göre, günlük TikTok kazancıyla adeta dudak uçuklatan Mehmet Ali Erbil "Dilan Polat kazanıyorum" yanıtıyla gene adından söz ettirdi.

mehmet-ali-erbil-2-sayfa

Mehmet Ali Erbil: "Erkek erkeğe öpüşmek günah mı?"

Ünlü sunucu, geçtiğimiz günlerde kendi TikTok hesabında bir din hocası ile canlı yayında sohbet etti. Erbil'in hocaya sorduğu soru oldukça konuşuldu.

Mehmet Ali Erbil TikTok hesabındaki canlı yayında din hocasına "Erkek erkeğe öpüşmek günah mı?" sorusunu sordu.


mehmet eli erbil erkek erkeğe öpüşmek

mehmet ali erbil tiktok

Kaynak: ÖZLEM SUCU