Türkiye'de uluslararası hastalara sağlık hizmeti verebilmek için, gerekli çalışmalarını tamamlayarak Sağlık Bakanlığına başvuru yapan Salihli Özel Medigüneş Hastanesi, gerekli incelemeler sonrası uygun görülerek Sağlık Turizmi Yetki Belgesini aldı. Medigüneş, tecrübeli ve deneyimli hekim kadrosuyla ve ileri teknoloji altyapısıyla, artık uluslararası hastalara güvenilir sağlık hizmeti sunacak.

5a3bd554-7b87-4132-8eae-6f5e2f7ed6bc

Hastane Kalite Direktörü Gonca Çelikkanat, gerekli alt yapı çalışmalarını  yaparak uluslararası sağlık hizmetlerinde faaliyet gösterebilmek için Özel Medigüneş  Hastanesi adına Sağlık Bakanlığı’na başvuruda bulundu. Bakanlık tarafından yapılan inceleme ve teftişler sonucu Özel Medigüneş Hastanesi ülke çapında Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesini almaya hak kazanan hastaneler arasında yerini aldı.

Prostat kanserini etkileyebilecek faktörler nelerdir ? Prostat kanserini etkileyebilecek faktörler nelerdir ?

"Uluslararası hastalarımızı kabul etmeye hazırız”

     Medigüneş ailesi  olarak yurt içi ve yurt dışından gelen hastaları kabul etmeye hazır olduklarını ifade eden Medigüneş Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Seçkin Meriçeli “Hastanemizde sunulan kaliteli hizmetler ile Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Sağlık Turizmi ve turistin sağlığı kapsamında, alanında üst düzey bilgi ve tecrübeye sahip hekimlerimiz ve profesyonel ekibimiz ile son teknolojik imkânlar ile donatılmış hastanemizde, üstün hizmet kalite politikamızla uluslararası hastalarımızı kabul etmeye hazırız. Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı alanında yetki belgesi alan hastaneler arasında olmaktan ve hastanemizde Uluslararası düzeyde sağlık hizmeti sunmaktan gururluyuz” dedi. Op.Dr.Meriçeli “Hastanemiz tecrübeli ve deneyimli hekim kadrosuyla ve ileri teknoloji altyapımızla, artık uluslararası hastaları da kabul etmeye başlayacak. Tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra sağlık turizmiyle birlikte ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlanacağını umut ediyoruz. Sağlık turizmi belgesini almamızın hem kurumumuza hem şehrimize hem de ülkemize büyük katma değer katmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Behzat Akcan