Sancaklı İğdecik bağ bozumu ve Yörük şenliği için geri sayım | 2 ton yaş üzüm ikram edilecek Sancaklı İğdecik bağ bozumu ve Yörük şenliği için geri sayım | 2 ton yaş üzüm ikram edilecek

17 Kasım Cuma günü saat 22.00’da Manisa Hayal Kahvesi’nde konser verecek olan Gökhan Türkmen, 2005 yılında çıkardığı ‘Büyük İnsan’ şarkısıyla ismini geniş kitlelere duyurmayı başardı. Gökhan Türkmen, ardından çıkardığı ‘Çatı Katı’, ‘Dön’, ‘Bir Öykü’ ve ‘Bitmesin’ şarkılarıyla ismini müzik dünyasına adını yazdırdı. 2005 yılında amatör olarak seslendirdiği "Büyük İnsan" adlı parçası ile video paylaşım sitesi Youtube'da beş milyondan fazla dinlenen Türkmen, dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

1-585

Nostaljik Türkçe pop müziğin en büyük hitleri ile dolu, dans, müzik ve eğlencenin buluştuğu unutulmaz bir etkinlik olan Doksanlar Diskosu sizlere gerçek bir ‘’Nostalji Diskosu” deneyimi yaşatmak için şehrinizde sizleri bekliyor. 18 Kasım Cumartesi saat 21.00’da başlayacak olan parti tüm eğlence sevenler için kaçırılmaz bir fırsat.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz