Turgutlu kaymakamı Selami Kapankaya’dan Namık Kemal İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez’de kaymakam Kapankaya’ya eşlik etti.

Turgutlu Belediyesinin vizyon projeleri hızla yükseliyor Turgutlu Belediyesinin vizyon projeleri hızla yükseliyor

turgutlu (5)

 Okulda incelemelerde bulunan ve sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Selami Kapankaya, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak ‘çok çalışmalarını’ istedi.

turgutlu (4)

Ziyarette bir değerlendirme yapan Kapankaya, "Depremden dolayı tetkikler sonucu maalesef bazı okullarımız yıkıldı yada boşaltıldı. Bu okulların öğrencileri çevre okullara dağıtıldı. Namık Kemal İlkokulu gibi köklü ve iyi bir okulumuza da bu yıl normalden fazla kayıt almak zorunda kaldı. Kısa, orta ve uzun vadeli tedbirler üzerinde görüşüyoruz ve çalışıyoruz. Okullarımızdaki yaşanmakta olan geçici yoğunluğun farkındayız, çalışmalarımız sürüyor"dedi.

turgutlu (3)-1

 BİLGİLER ALDI

 Ziyaretlerinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaymakam Kapankaya, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Kaymakam Kapankaya, öğrencilerin durumlarını ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

turgutlu (2)-1

Kaynak: Onay Ozan