Sabah'ta yer alan habere gör; Yüreklere dokunan olay, Manisa Şehzadeler'de yaşandı. 1 çocuk annesi 39 yaşındaki Özlem Koç, 15 Eylül'de rahatsızlandı. Hemen hastaneye kaldırıldı. 23 haftalık Özlem Koç'un bebeğinin kalp kapakçığı olmadığından dolayı karnında öldüğü anlaşıldı.

Kaybolan meslekler Erges Konağı’nda yaşatılıyor Kaybolan meslekler Erges Konağı’nda yaşatılıyor

Aynı gün hastaneye yatışı yapılan Koç'a, suni sancı verilerek doğum yapması sağlandı. Erkek bebek, hastanenin morguna kaldırıldı.

'BİSKÜVİ KUTUSUNDA…'
Dede Yaşar Koç, torunun defnedilmesi için cenazesini almak istedi.

Ancak iddiaya göre Yaşar Koç'a, torununun cenazesi kutuda teslim edildi. Duruma tepki gösteren dede Koç, önce savcılığa, torununun defin işleminin ardından da Barbaros Şehit Özdemir Polis Merkezi Amirliği'ne giderek hastane yönetimini şikayet etti.

Dede Yaşar Koç, torununun bisküvi kutusunda verilmesiyle acısının 2 kat arttığını söyledi.

Koç, "Torunumu bisküvi kutusunun içerisinde verdiler. Buna çok üzüldüm. Yazık, günah bize. Bunun bir çözümü olmaz ise belki de insanları çöp poşetine koyup verecekler. Bu ülkede hayvan hakları var, hiç olmasa torunumun da hakkı olsun. Cenaze torbası yoksa beni yönlendirebilirlerdi. Torunumu öyle alınca dünyam başıma yıkıldı. Bu zamanda bisküvi kutusuna bir çocuğun konulması ağrıma gidiyor" dedi.

Kaynak: sabah.com.tr