Manisa Valiliği, il genelinde etkili olan yağış ve fırtınaya karşı yazılı bir açıklama yaptı.

SOĞUK HAVA (1)

Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı! Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı!

Açıklamada “İlimizde yer yer aralıklarla devam eden yağışların il genelinde zaman zaman kuvvetli olarak devam etmesi, özellikle Demirci, Gördes, Selendi ilçeleri ile Salihli doğu ve güney mahallelerinde, yarın gece ise özellikle Manisa Merkez, Saruhanlı, Kırkağaç, Soma, Akhisar, Selendi, Turgutlu ilçelerimizde gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olması beklenmektedir. Pazar sabah saatlerinden itibaren ise havanın soğumasıyla beraber yağışların Kırkağaç, Köprübaşı, Kula, Selendi ilçeleri ile Salihli doğu ve güney mahalleleri, Bozdağ ve Spil yüksek kesimlerinde kar şeklinde görülmesi bekleniyor” denildi.

SOĞUK HAVA (2)

AFAD’dan yapılan açıklamada ise “Rüzgarın güney-güneybatı yönlerden fırtına şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz